<Home

Disclaimer

Kraamzorg Het Groene Kruis is verantwoordelijk  voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Kom je iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs: communicatie@kraamzorghetgroenekruis.nl.

Als je via deze website een formulier invult, bijvoorbeeld voor het aanvragen van informatie of het aanmelden voor kraamzorg, dan registreren wij je gegevens. Op basis daarvan handelen we je aanvraag af. De door jou verstrekte gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt. De (klanten)registraties vallen onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

Kraamzorg Het Groene Kruis gebruikt Google Analytics om de website zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de informatiebehoefte van haar bezoekers. Hiervoor bewaart de browser een klein tekstbestand, een zogenaamd cookie. Hierin worden geen persoonsgegevens opgenomen. De data uit de app worden op de server opgeslagen zodat je op meerdere apparaten de app kan gebruiken. Als gebruiker blijf je altijd eigenaar van de data en kun je op ieder gewenst moment alle data wissen door het account volledig te verwijderen.

Lees ook:

KvK: 58059482 te Groningen

Kraamverzorgende schrijft-disclaimer

Wat onze klanten zeggen

 • Zoë

  “Wij willen Anita onwijs bedanken voor de zorgzame en lieve kraamtijd. Na een hele...”

  - Trotse ouders van Zoë

 • Lieke

  “Een heftige maar bijzondere kraamweek. Gelukkig een hele goede match met onze kraamverzorgster.

  - Trotse ouders van Lieke

 • Dawson en Caleb

  “De eerste tweeling voor ons maar ook voor onze kraamverzorgende. Maar dankzij haar was...”

  - Trotse ouders van Dawson en Caleb

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen