<Borstvoeding Expertisecentrum

Kolfverhuur en kolfverkoop

Dagelijks tussen 9:00 uur en 17:00 uur  zijn wij bereikbaar voor algemene informatie over verhuur en verkoop van kolven en hulpmiddelen en de uitleg over de hulpmiddelen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 – 366 64 26.

Verhuur kolf
Vanuit het Borstvoeding Expertisecentrum is het huren van de ARDO Carum kolf mogelijk. Afhalen en terugbrengen van de kolf kan zeven dagen per week, na telefonisch overleg.

Kosten van verhuur kolf
Het huren van een kolf kost € 2,75 per dag. De dubbelzijdige (persoonlijke) afkolfset, welke altijd gekocht moet worden wanneer er een kolf gehuurd wordt, kost € 40,00. Wanneer je de huurkolf niet meer nodig hebt, maar nog wel wilt kunnen kolven in de toekomst, dan heb je de optie om met deze afkolfset een handkolf dan wel een elektrische kolf (enkel- of dubbelzijdig) te maken. Je kunt daarvoor bij ons een Amaryll kombikit (handkolf) of een conversieset (elektrische kolf) aanschaffen.

Kolfverkoop
Bij het Borstvoeding Expertisecentrum kun je terecht voor het kopen van een ARDO kolf. Er zijn meerdere modellen op voorraad aanwezig. Het afhalen van een kolf kan zeven dagen per week, na telefonisch overleg. De Ardo kolven hebben een garantieduur van 400 uur kolftijd. Wanneer je een kolf bij het Borstvoeding Expertisecentrum hebt gekocht en er mochten zich problemen voordoen, ook dan kun je terugvallen op ons. Je mag de kolf naar ons kantoor brengen. Hier kunnen we de kolf doormeten en indien nodig bieden we de kolf ter beoordeling/reparatie bij Ardo Medical aan. Wij sturen deze kosteloos voor je op en je mag je gedurende deze periode gebruik maken van een leenkolf, zodat je door kan gaan met kolven.

Samenwerking met verloskundigen
We verhuren vanuit het Borstvoeding Expertisecentrum zeven dagen per week de ARDO Carum kolf. Verder hebben we een samenwerking rond kolfverhuur met de verloskundigenpraktijken Midden-Groningen, Veendam, De Wieg en De Parel.

Na telefonisch overleg met de praktijk, kan hier een kolf worden gehuurd. De betaling gaat via een eenmalige machtiging. Ook andere ARDO-producten kunnen via de verloskundigenpraktijken Midden-Groningen, Veendam en De Wieg  worden aangeschaft. Hiervoor gelden de prijzen die hieronder staan.

Bestellen
Wil je iets bestellen? Dan kun je dit per email doorgeven: lactatiekundige@kraamzorghetgroenekruis.nl of telefonisch: 050 – 366 64 22. Bestelde artikelen kunnen opgehaald worden op ons kantoor in Groningen. Betalen kan via de pin of automatische incasso.  Hieronder vind je de kolfproducten die verkrijgbaar zijn bij ons:


Huur ARDO Carum kolf

 

De professionele borstkolf
De professionele twee fasen borstkolf, waarmee je individueel zelf het vacuüm en zuigritme kan instellen. Omdat jij uniek bent en elk moment anders is. Met de sensitiviteits module voor zere en gevoelige tepels.

 

Conversieset €125,00

Calypso-Conversion-Kit

Na het huren van een Carum, maak je met je persoonlijke dubbele afkolfset, die je tijdens het huren gekocht hebt, een dubbelzijdige elektrische borstkolf.

 

 

 

Amaryll KombiKit (handgreep) €20,00

Met deze kit transformeer je de Ardo Pumpset naar de Ardo Amaryll handkolf met weinig kosten en moeite.

 

Amaryll Start €27,50

amaryll-1[1]

 

Individuele handkolf
Handkolf voor zacht afkolven.

 

Calypso enkelzijdig €149,00calypsoone-2[1]

Elektrische borstkolf

Enkelzijdige borstkolf, stil in gebruik, eenvoudige bediening, zuigkracht (vacuüm) en frequentie (cyclus) zijn elk individueel instelbaar. Geschikt voor gebruik onderweg of op het werk.

Calypso Double Plus €185,00

CalypsoDoublePlus-set-product-packshot[1]Dubbelzijdige elektrische borstkolf

Dubbelzijdige borstkolf. Bespaart tijd door dubbelzijdig afkolven. Stil in gebruik, eenvoudige bediening, zuigkracht (vacuüm) en frequentie (cyclus) zijn elk individueel instelbaar. Met drie verschillende maten borstschelpen. Met een optiflow massage inzetstuk voor actief massage effect. Geschikt voor gebruik onderweg of op het werk.

 

Alyssa Double €189,00

De Alyssa Double is ’s werelds eerste borstkolf met een automatisch Power Pumping-programma. Je kunt de kolfsessies opslaan, de borstkolf via de MyArdoApp bedienen en dankzij de geïntegreerde batterij de flexibiliteit om overal en altijd te kolven. De Alyssa kolf kan zowel enkel als dubbelzijdige gebruikt worden. Het is een compacte , gebruiksvriendelijke en innovatieve borstkolf:

 • Memory Plus functie
 • Automatische Power Pumping
 • Te bedienen via de MyArdo app
 • Zuigkracht en zuigritme kunnen afzonderlijk worden ingesteld
 • Werkt op accu en netstroom
 • Gesloten systeem met hygienebarriere
 •  Klein en compact

Kijk voor meer informatie ook eens dit filmpje over de Alyssa Double

Calypso To Go €269,00

Dubbelzijdige elektrische borstkolf

Dubbelzijdige borstkolf met uitgebreide set accessoires. Makkelijk te veranderen in een handkolf. (handvat bijgesloten). Inclusief koeltas met drie koelelementen.

 

 

Optiflow borstmassage inzetstuk (2 stuks) €16,00

Afkolven, op een zachte en efficiënte manier

Dit actieve borstmassage inzetstuk uit zuiver silicone masseert zacht en actief de tepelhof en stimuleert daardoor de toeschietreflex. Voor aangenaam en efficiënt afkolven van moedermelk.

 

Borstschelpen maat 26, 31, 36 per paar €10,00
Inzetschilden maat 22, 28 per paar €7,00

Een product dat zich aanpast aan jouw behoefte!

Een borstschelp die niet optimaal past, hindert het efficiënt afkolven en kan pijn en beschadiging van de tepels veroorzaken.

 

Reserveonderdelen

Slangadapter € 3,50
Vacuumfilter € 5,00
Siliconen slang € 4,50
Ventiel € 3,00

 

full27307651[1]

Koeltas compleet €25,00

Koeltas met drie koelelementen en beschermingshoezen.

 

 

Borstvoedingstas compleet €65,00

Met de complete Ardo borstvoedingstas inclusief aparte koeltas met koelelementen en beschermingshoezen voor jouw borstkolf, ben je onderweg optimaal uitgerust.

 

 

 

Algemene voorwaarden verkoop en verhuur
Verhuur en koopovereenkomst

Bij het Borstvoeding Expertisecentrum kun je ook terecht voor andere borstvoeding hulpmiddelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat onze klanten zeggen

 • Luca

  “Wij willen graag Alida in het zonnetje zetten. Na het overlijden vorig jaar van...”

  - Trotse ouders van Luca

 • Linde en Bodhi

  “Wij wilden heel graag dat onze dochter Nova van 6,5 een fijne start zou...”

  - Trotse ouders van Linde en Bodhi

 • Feije

  “Wat een top kraamweek hebben wij gehad dankzij deze twee fantastische kraamverzorgsters! Wat het...”

  - Trotse ouders van Feije

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen