<Borstvoeding Expertisecentrum

Kolfverhuur en kolfverkoop

Dagelijks tussen 9:00 uur en 17:00 uur en in het weekend zijn wij bereikbaar voor algemene informatie over verhuur en verkoop van kolven en hulpmiddelen en de uitleg over de hulpmiddelen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 – 366 64 26.

Verhuur kolf
Vanuit het Borstvoeding Expertisecentrum is het huren van de ARDO Carum kolf mogelijk. Afhalen en terugbrengen van de kolf kan zeven dagen per week, na telefonisch overleg.

Kosten van verhuur kolf
Het huren van een kolf kost € 2,75 per dag. De dubbelzijdige (persoonlijke) afkolfset, welke altijd gekocht moet worden wanneer er een kolf gehuurd wordt, kost € 40,00. Wanneer je de huurkolf niet meer nodig hebt, maar nog wel wilt kunnen kolven in de toekomst, dan heb je de optie om met deze afkolfset een handkolf dan wel een elektrische kolf (enkel- of dubbelzijdig) te maken. Je kunt daarvoor bij ons een Amaryll kombikit (handkolf) of een conversieset (elektrische kolf) aanschaffen.

Bestellen
Wil je iets bestellen? Dan kun je dit per email doorgeven: klantenservice@kraamzorghetgroenekruis.nl of telefonisch: 050 – 366 64 22. Bestelde artikelen kunnen opgehaald worden op ons kantoor in Groningen. Hieronder vind je de kolfproducten die verkrijgbaar zijn bij ons:

Samenwerking met verloskundigen
We verhuren vanuit het Borstvoeding Expertisecentrum zeven dagen per week de ARDO Carum kolf. Verder hebben we een samenwerking met de verloskundigenpraktijken Midden-Groningen, West, Veendam, De Wieg, De Parel en Marian Karssen.

Na telefonisch overleg met de praktijk, kan hier een kolf worden gehuurd. De betaling gaat via een machtiging. Ook andere ARDO-producten kunnen via de verloskundigenpraktijken Midden-Groningen, West, Veendam, De Wieg en Marian Karssen worden aangeschaft. Hiervoor gelden de prijzen die hieronder staan.

 

Huur ARDO Carum kolf

carum-1[1]

De professionele borstkolf
De professionele twee fasen borstkolf, waarmee je individueel zelf het vacuüm en zuigritme kan instellen. Omdat jij uniek bent en elk moment anders is. Met de sensitiviteits module voor zere en gevoelige tepels.

 

 

 


Conversieset €125,00

Calypso-Conversion-Kit

 

Na het huren van een Carum, maak je met je persoonlijke dubbele afkolfset, die je tijdens het huren gekocht hebt, een dubbelzijdige elektrische borstkolf.

 

 


Amaryll KombiKit (handgreep) €20,00amaryllkombikit_pack[1]

 

Met deze kit transformeer je de Ardo Pumpset naar de Ardo Amaryll handkolf met weinig kosten en moeite.

 


Calypso €149,00calypsoone-2[1]


Elektrische borstkolf

Enkelzijdige borstkolf, stil in gebruik, eenvoudige bediening, zuigkracht (vacuüm) en frequentie (cyclus) zijn elk individueel instelbaar. Geschikt voor gebruik onderweg of op het werk.

 


Calypso Double Plus €185,00

CalypsoDoublePlus-set-product-packshot[1]
Dubbelzijdige elektrische borstkolf

Dubbelzijdige borstkolf. Bespaart tijd door dubbelzijdig afkolven. Stil in gebruik, eenvoudige bediening, zuigkracht (vacuüm) en frequentie (cyclus) zijn elk individueel instelbaar. Met drie verschillende maten borstschelpen. Met een optiflow massage inzetstuk voor actief massage effect. Geschikt voor gebruik onderweg of op het werk.

 


Calypso To Go €269,00

calypsotogo_mit-tasche[1]
Dubbelzijdige elektrische borstkolf

Dubbelzijdige borstkolf met uitgebreide set accessoires. Makkelijk te veranderen in een handkolf. (handvat bijgesloten). Inclusief koeltas met drie koelelementen.

 

 


Amaryll Start €27,50

amaryll-1[1]
Individuele handkolf

Handkolf voor zacht afkolven.

 


Optiflow €15,00

optiflow-mit-brustglocke[1]
Massage inzetschild

Afkolven, op een zachte en efficiënte manier

Dit actieve borstmassage inzetstuk uit zuiver silicone masseert zacht en actief de tepelhof en stimuleert daardoor de toeschietreflex. Voor aangenaam en efficiënt afkolven van moedermelk.


Borstschelpen maat 26, 31, 36 per paar €6,95 en inzetschilden maat 22, 28 per paar €5,95

ardo-individualset

Een product dat zich aanpast aan jouw behoefte!

Een borstschelp die niet optimaal past, hindert het efficiënt afkolven en kan pijn en beschadiging van de tepels veroorzaken.

 


Borstvoedingstas €40,00ardo-stilltasche[1]

Deze moderne tas biedt plaats voor alles wat je onderweg nodig hebt.

 

 

 


full27307651[1]Koeltas compleet €25,00

Koeltas met drie koelelementen en beschermingshoezen.

 

 

 

 


Borstvoedingstas compleet €65,00Stilltasche_komplett-1[1]

Met de complete Ardo borstvoedingstas inclusief aparte koeltas met koelelementen en beschermingshoezen voor jouw borstkolf, ben je onderweg optimaal uitgerust.


Algemene voorwaarden verkoop en verhuur

Verhuur en koopovereenkomst

Bij het Borstvoeding Expertisecentrum kun je ook terecht voor andere borstvoeding hulpmiddelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat onze klanten zeggen

 • Aiden

  “Dankzij Silvia een hele fijne kraamweek gehad. We hadden ons geen betere kraamverzorgster kunnen...”

  - Trotse ouders van Aiden

 • Davey Jace

  “Na een pittige bevalling die helaas medisch is geëindigd, waren wij erg bang om...”

  - Trotse ouders van Davey Jace

 • Nina

  “Wij willen via deze weg onze kraamverzorgster Ria in het zonnetje zetten. Ria heeft...”

  - Trotse ouders van Nina

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen