<Home

De beste kraamzorg in Groningen

Kraamzorg Groningen: Met ruim 100 jaar aan ervaring is Kraamzorg Het Groene Kruis gerust specialist op het gebied van kraamzorg te noemen. In die tijd hebben we al voor vele (jonge) gezinnen een belangrijke rol in de kraamtijd mogen spelen.

Bij ons ben je in goede, deskundige en vertrouwde handen. Niet voor niets krijgen we gemiddeld voor onze zorg een gemiddelde waardering van een dikke 9. Hierbij heb je dus de juiste kraamzorg in Groningen en omgeving gevonden.

Meer dan alleen kraamzorg Groningen

Onze kraamverzorgenden verzorgen niet alleen jouw kraamzorg en staan je bij tijdens de bevalling, ze houden continu jouw gezondheid en die van je kindje nauwlettend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding De kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis nemen jou zorgen uit handen.

Kraamzorg Groningen: in vertrouwde handen

Ons doel is om jou en je partner een onbezorgde en fijne kraamtijd te bezorgen. Als grote kraamzorgorganisatie biedt Kraamzorg Het Groene Kruis zorggarantie, zodat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen. Ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Kraamzorg aanvragen

Ben je enthousiast geworden over Kraamzorg Het Groene Kruis? Dat is goed om te horen. We geven je graag wat meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem gerust contact op voor meer informatie of meld je aan.

De beste kraamzorg in Groningen

Verschillende cursussen, voor en tijdens je kraamtijd

Zoals we al aangaven: wij bieden meer dan alleen kraamzorg. We staan ook graag al tijdens je zwangerschap voor je klaar met verschillende soorten cursussen en voorlichtingen. Een mooi voorbeeld daarvan is de O Wee! cursus, de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je eventuele partner.

Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en nog een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus worden oefeningen uitgevoerd omtrent houdingen, ontspanning en andere zwangerschap bijkomstigheden. Na de bevallingen staan we stil bij het oefenen van bekkenbodemspieroefeningen en het bespreken van ervaringen met de andere cursisten.

Meer weten?

Naast onze uitgebreide zwangerschapscursus organiseren we meer activiteiten om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op het ouderschap. Kijk in onze online agenda voor onze overige cursussen en voorlichtingen.

Meer dan alleen kraamzorg?
Meld je aan

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan