<Home

Kraamzorg Appingedam: voor deskundige kraamzorg

Kraamzorg Appingedam

Kraamzorg het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van kraamzorg, ook in Appingedam. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek.

Voor kraamzorg Appingedam ben je bij ons aan het juiste adres! Onze kraamprofessionals houden de gezondheid van jou en je kindje doorlopend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding. Maar je kraamverzorgende doet nog veel meer

Kraamzorg Appingedam: een onbezorgde kraamtijd

Wij streven ernaar jou en je gezin een fijne kraamtijd te bezorgen. Je kunt in alle omstandigheden op onze kraamzorg rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Schrijf je in bij voor kraamzorg Appingedam bij Kraamzorg Het Groene Kruis!

Je kunt ons altijd even bellen of mailen als je meer wilt weten. Of schrijf je direct in!

Kraamzorg Appingedam

Cursussen

O-Wee de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner
Maar ook vóór de geboorte van jullie kindje kunnen we al veel voor jou en je gezin betekenen. Zo bieden wij diverse voorlichtingen en cursussen aan. De  O-Wee zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis bijvoorbeeld waarbij ook je eventuele partner van harte welkom is. Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de cursus doe je oefeningen met houdingen en ontspanning en je leert het beste hoe om te gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en het informatie inwinnen op het gebied van borst- en kunstvoeding centraal tijdens de cursus.

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan