<Home

Kraamzorg Bedum

Kraamzorg Bedum regelen, waardoor je van jouw kraamtijd kunt genieten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren kraamverzorgsters ondersteunen je met de zorg voor jouw kind en zorgen dat je dagelijkse activiteiten op de rit blijven. Jij hebt inspraak in de werkzaamheden, waardoor je precies die hulp krijgt die je nodig hebt en je volop kunt genieten van je pasgeboren baby.

Deskundige kraamzorg Bedum

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis ben je zeker van de beste kraamzorg. Wij krijgen namelijk van onze klanten gemiddeld een beoordeling van een 9.5. Omdat wij als organisatie hier heel erg trots op zijn en wij jouw graag een goed beeld van onze organisatie willen geven, lees je op onze website verschillende reviews van klanten.

Overtuigd van de kwaliteit van onze kraamzorg? Schrijf je snel in voor de beste kraamzorg Bedum.

Bij ons ben je zeker van:

 • Meer dan 100 jaar ervaring in kraamzorg Bedum
 • Zorg rondom verloskundigenpraktijken
 • Kraamzorg voor het hele gezin

Kraamzorg Bedum

Regels kraamzorg Bedum

Kraamzorg is verbonden aan verschillende regels. Vooral over het aantal uren. Wanneer je kiest voor borstvoeding, dan heb je recht op 49 uur zorg in 8 dagen. Onder speciale medische omstandigheden is het mogelijk het aantal vergoede uren te verhogen. De kraamverzorgende en je verloskundige overleggen dit zowel voor als na de bevalling. Op deze manier ben je zeker van genoeg zorg.

Ook voor partners zijn er veel regels rondom de zwangerschap. Zorg dat je als papa/mama to be weet of zorgverlof tot de mogelijkheden behoort. Een andere taak voor partners is het aangeven van de baby bij de Burgerlijke Stand en de zorgverzekeraar. Speciaal voor de jullie hebben wij een lijst met tips voor de partners gepubliceerd. Zo weten ook de partners waar aan ze kunnen bijdragen tijdens de zwangerschap.

Cursussen Kraamzorg Het Groene Kruis

Geregeld kun je bij ons terecht voor verschillende cursussen en voorlichtingen horend bij een zwangerschap. Deze cursussen worden op wisselende locaties georganiseerd zodat je altijd dichtbij een cursus kunt volgen. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis vind je onder andere de OWee! zwangerschapscursus  en een voorlichting borstvoeding. Wij bieden meer dan alleen kraamzorg Bedum.

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan