<Home

Kraamzorg Beijum

Kraamzorg Beijum: wij zijn er voor jou en je gezin

Zwanger? Gefeliciteerd! Een bijzondere, waardevolle en spannende tijd. Kraamzorg Het Groene Kruis staat voor je klaar: voor, tijdens en na de bevalling. Al jaren zijn onze deskundige en ervaren kraamverzorgenden actief met kraamzorg in Beijum om gezinnen te helpen met een prachtige start. Wij kunnen niet wachten ook jou te begeleiden in deze periode van jouw leven.

Schrijf je nu in!

Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Beijum? Dat kan in slechts een paar muisklikken via ons online inschrijfformulier. Zodra je het formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen een week een schriftelijke bevestiging. Wij nemen vervolgens contact op met je zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor Kraamzorg Het Groene Kruis in Beijum?

Wij geloven in de oerkracht van kersverse ouders. Want hoe zwaar een zwangerschap, de bevalling of het ouderschap misschien af en toe ook is, je kunt het. Bovendien hoef je het niet alleen te doen. Kraamzorg Het Groene Kruis ondersteunt je hierbij. Al voor de bevalling bieden wij voorlichtingen en cursussen in de buurt van Beijum om je op weg te helpen. Gedurende de kraamweek voorziet een deskundige kraamverzorgende jou van nuttige tips en adviezen, ze begeleidt je bij het (borst)voeden, helpt je met de verzorging van je kleintje en zorgt ervoor dat alles in huis op rolletjes verloopt. En minstens zo belangrijk: ze zorgt ervoor dat jij gelooft in jezelf; in jouw oerkracht, zodat jij vol vertrouwen de zorg voor je baby op je kunt nemen.

Kraamzorg Beijum

Ervaringen van andere ouders

“De rust, duidelijkheid en jouw ervaring heeft ons veel vertrouwen gegeven om de zorg voor Noud na jouw vertrek zelf te kunnen verzorgen.” Al honderden gezinnen in de buurt van Beijum kozen voor Kraamzorg Het Groene Kruis. En wat zijn we trots op de prachtige reacties van ‘onze’ ouders. Dat is tenslotte waar we het voor doen. Lees alle ervaringsverhalen op onze website!

Wat onze klanten zeggen

 • Viën

  “Wij, Erwin, Marianne & Kian, willen Debby bedanken voor haar fijne ondersteuning die zij...”

  - Trotse ouders van Viën

 • Hendrik

  “Einde van onze kraamweek. We kijken terug op een hele leuke, gezellige en leerzame...”

  - Trotse ouders van Hendrik

 • Niels

  “15 juni zijn wij trotse ouders geworden van Niels. ' S morgens geboren na...”

  - Trotse ouders van Niels