<Home

Kraamzorg Blijham: Meer dan kraamzorg alleen

Woon jij in de regio Blijham en ben je op zoek naar kraamzorg? Onze kraamverzorgenden in Blijham staan voor je klaar! Kraamzorg Het Groene Kruis is al jaren actief in de regio Blijham en daardoor een vertrouwd gezicht. Wij bieden zorg op maat aan, wat betekent dat jij een kraamverzorgster toegewezen krijgt die rekening houdt met jouw wensen en situatie.

Waarom kiezen voor Kraamzorg Het Groene Kruis in Blijham?

De kraamzorg van Kraamzorg het Groene Kruis begint al voor de geboorte van jullie kindje. Of je nu vragen hebt over de bevalling, de kraamtijd of op zoek bent naar een zwangerschapscursus, wij zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt en bieden diverse cursussen en voorlichtingen aan. Bekijk hier welke activiteiten er binnenkort bij jou in de buurt zijn.

De deskundige kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt om na de kraamtijd vol vertrouwen voor je baby te zorgen. Kies je voor onze kraamzorg, dan kunnen wij je onder andere het volgende bieden:

 • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij de bevalling en tijdens de kraamweek
 • Betrouwbaarheid, expertise en ervaring
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum
 • Voorlichtingen en cursussen over bevallen, borstvoeding en het ouderschap

Eenvoudig online inschrijven

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis maken wij het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Blijham? Dat kan direct online via dit formulier. Binnen een week ontvang jij een brief met bevestiging van je inschrijving. Daarnaast regelen wij alles met de zorgverzekeraar zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Kraamzorg Blijham

Wat onze klanten zeggen

 • Linde

  “Op de geboortedag van Linde kregen we te horen dat Alida onze kraamverzorgster zou...”

  - Trotse ouders van Linde

 • Noa

  “Afgelopen week Anita als kraamzorg bij ons thuis gehad. Ik kan haar aan iedereen...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn