Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamzorg De Held

Een mooie en zorgeloze kraamweek met Kraamzorg in De Held

Er groeit een klein wondertje in je buik. Je bent hoogzwanger en kan niet wachten om de kleine in je armen te houden. Het getrappel in je buik, het fantaseren over de eerste momenten en die minikleertjes in de commode die je niet vaak genoeg kan zien. De vlinders in je buik en het geluk dat het oproept. Maar daarnaast de zenuwen voor het onbekende. Kraamzorg Het Groene Kruis staat ook met kraamzorg in De Held voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou een zorgeloze kraamweek te bezorgen.

Vol vertrouwen de kraamweek afsluiten

Van het leren badderen van je baby tot het checken van de hechtingen bij de moeder. De gezondheid van moeder en baby is onze grootste prioriteit. Onze kraamverzorgende is er niet alleen om ervoor te zorgen dat jij met een goed gevoel de kraamweek afsluit, ook zodat je die week volledig kan uitrusten en herstellen. Iemand die al je zorgen wegneemt en al je vragen beantwoord.

Kies je voor Kraamzorg het Groene Kruis? Dit zijn de voordelen:

 • Al voor de bevalling is Kraamzorg Het Groene Kruis jouw vraagbaak. Neem eens een kijkje bij onze voorlichtingen en cursussen en leer alles over de bevalling, kraamtijd en opvoeding. Bekijk onze agenda voor activiteiten in de buurt van De Held;
 • Een kraamverzorgende komt uit de buurt en is altijd bij jou in de buurt. Een vertrouwd gezicht, die al je persoonlijke wensen kent en deze voorop zet;
 • Kraamzorg Het Groene Kruis werkt goed samen met de ziekenhuizen en verloskundigenpraktijken in de buurt van De Held;
 • Lacatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum.

Schrijf je in!

Mogen we onderdeel zijn van de mooiste week uit je leven? Schrijf je in voor kraamzorg in De Held via ons online inschrijfformulier. Je ontvangt binnen een week de bevestiging van je inschrijving. En geen zorgen, wij regelen alles met je zorgverzekering! Zo kun jij onbezorgd genieten van je zwangerschap.

Kraamzorg in De Held

Wat onze klanten zeggen

 • Semm

  “Wij mochten kraamzorg ontvangen van Tjitske, wat een engel! Wij hadden ons geen betere...”

  - Trotse ouders van Semm

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg...”

  - Trotse ouders van Lotte

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met...”

  - Trotse ouders van Naleya

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen