<Home

Kraamzorg De Wijert

Kraamzorg De Wijert: een onbezorgde start

Ben je zwanger? Wat een prachtig nieuws! Er staat een waardevolle en bijzondere tijd voor de deur. Maar óók een periode die af en toe best intens, spannend en emotioneel kan zijn. Geen zorgen, Kraamzorg het Groene Kruis is er voor je in de Wijert. Wij ontzorgen je op alle mogelijke manieren, zodat jij volop van je kleintje kunt genieten.

Kies voor kraamzorg in jouw eigen wijk

“Kan ik dit eigenlijk allemaal wel?” Geloof ons, je bent niet de eerste moeder of vader voor wie het ouderschap best overweldigend is. Je bent plots verantwoordelijk voor een nieuw leven en ervaart een vorm van liefde die al het andere overstijgt. Onze kraamverzorgenden weten we als geen dat juist dáárom stabiliteit, veiligheid en rust zo belangrijk is. Kies je voor Kraamzorg het Groene Kruis, dan kies je voor een vertrouwd gezicht die er niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin is. Want of het nou gaat om borstvoedingstips, het verschonen van de bedden of advies voor een fijn slaapritme, jouw kraamverzorgende zal er alles aan doen om jou zoveel mogelijk tijd en ruimte te geven om lekker samen te zijn met je kleintje. Het ultieme doel? Dat jij en je partner vol vertrouwen het ouderschap tegemoet gaan!

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu makkelijk en snel in voor onze kraamzorg in De Wijert. Via ons online inschrijfformulier meld je je in slechts een paar muisklikken aan. Binnen een week na inschrijving ontvang je een bevestigingsbrief. Wij regelen vervolgens alles met de zorgverzekeraar. We zien jouw inschrijving graag tegemoet!

Wat zijn de voordelen?

Kies je voor Kraamzorg Het Groene Kruis in De Wijert, dan kun je rekenen op ervaring, expertise en betrouwbaarheid. Waarom? Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje:

 • Al onze kraamverzorgenden hebben een medische achtergrond en worden continue bijgeschoold
 • Wij werken intensief samen met verloskundigen en ziekenhuizen in Groningen
 • Een uitgebreid aanbod voorlichten en cursussen. Check onze agenda voor alle activiteiten bij jou in de buurt
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum

Kraamzorg De Wijert

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan