<Home

Kraamzorg Glimmen

Kraamzorg in Glimmen: voor rust en stabiliteit in de kraamweek

Ben je zwanger, woonachtig in Glimmen en op zoek naar kraamzorg? Zoek niet verder! Bij Kraamzorg Het Groene Kruis ben je aan het juiste adres. Met een gemiddelde beoordeling van 9.5 op Zorgkaart Nederland zijn wij in Noord-Nederland al generaties lang nummer één in kraamzorg. Onze kraamverzorgenden zetten zich met veel liefde in om moeder en kind een onbezorgde eerste week samen te bezorgen. Een week lang stelt onze kraamverzorgende zich op als jouw eigen persoonlijke vraagbaak, die al je twijfels wegneemt. Iemand die zorgt voor rust en stabiliteit in de toch wat hectische tijd. Dankzij onze kraamverzorgenden in Glimmen sta je er niet alleen voor.

Ook voor de bevalling staat Kraamzorg Het Groene Kruis voor je klaar!

Al tijdens de zwangerschap kun je rekenen op de hulp van Kraamzorg Het Groene Kruis. Wij bieden cursussen en voorlichtingen aan op het gebied van zwangerschap, bevallen, het ouderschap en andere interessante onderwerpen. Vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum kun je van een lactatiekundige begeleiding krijgen.

Schrijf je in!

Mag onze kraamverzorgende uit Glimmen onderdeel zijn van jouw bijzondere kraamweek? Schrijf je in via ons online inschrijfformulier en wij gaan meteen voor je aan de slag. Binnen een week ontvang je een schriftelijke bevestiging. Tussen de 21ste en de 25ste week nemen wij contact met je op voor een intakegesprek. Zo zorgen wij dat er na de bevalling een kraamverzorgende bij je op de stoep staat die precies past bij je wensen. En geen zorgen, wij regelen alle zaken met jouw zorgverzekeraar. Hoef je je daar in je verlof in ieder geval niet druk om te maken!

Kraamzorg Glimmen

Wat onze klanten zeggen

 • Linde

  “Op de geboortedag van Linde kregen we te horen dat Alida onze kraamverzorgster zou...”

  - Trotse ouders van Linde

 • Noa

  “Afgelopen week Anita als kraamzorg bij ons thuis gehad. Ik kan haar aan iedereen...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn