<Home

Kraamzorg Haren

In verwachting en woon je in Haren? Van harte gefeliciteerd. Er breekt een mooie tijd voor jullie aan, of het nu jullie eerste, tweede, derde of zelfs vierde kindje wordt. Natuurlijk wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op de komst van jullie kleine wondertje. Met kraamzorg in Haren ben je bij Kraamzorg Het Groene Kruis aan het juiste adres.

Wat doet kraamzorg Haren?

Nu je zwanger bent, heb je het vast al van vriendinnen, je moeder en andere familieleden gehoord: je hebt een kraamverzorgende nodig. Die kraamzorg begint al tijdens de bevalling. Ze assisteert namelijk de verloskundige of huisarts bij de bevalling. Ze is er vanaf het eerste moment bij om je te begeleiden en te adviseren over hoe jullie straks de pasgeborene zelfstandig kunnen verzorgen. Voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding: je mag het allemaal van onze kraamverzorgster verwachten.

Mogen wij je begeleiden, voor tijdens en na jouw bevalling? Schrijf je dan in twee minuten online in! We plannen zo snel mogelijk het intakegesprek in en bespreken al jullie wensen.

Goed voorbereid voor je bevalling

Al tijdens je zwangerschap kun je met kraamzorg beginnen. Zo ben je goed voorbereid op wat er gaat komen. Volg bijvoorbeeld interessante cursussen en voorlichtingen die je meer leren over oefeningen met houdingen en oefeningen voor ontspanning. Leer ook omgaan met de ongemakken tijdens de zwangerschap.

Borstvoeding Expertisecentrum

Soms komt het na de bevalling voor dat de borstvoeding niet meteen op gang komt. Ook kan er onzekerheid bij je ontstaan of je kindje wel voldoende voeding krijgt. Wees dan niet bang om bij ons aan te kloppen. Wij kunnen een van onze lactatiekundigen inschakelen vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum. Zij bieden begeleiding in en na de kraamtijd.

Kraamzorg Haren

Kraamzorg op maat

Geen bevalling en geen kraamzorg is hetzelfde. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hechten we veel waarde aan de persoonlijke aanpak van onze kraamverzorgsters. Door te zorgen, zal ze jullie ontzorgen. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie pasgeborene.

Daarbij is het fijn om een vertrouwd gezicht over de vloer te hebben die met al liefde en al haar kennis oog heeft voor jou, de pasgeborene en het gezin. Onze deskundige kraamverzorgsters hebben de warmte en expertise om jou en je gezin te helpen tijdens die eerste spannende dagen. En dat wordt gewaardeerd. Klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis beoordelen onze kraamzorg met gemiddeld een 9.5! Kijk voor ervaringsverhalen eens op onze website.

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan