<Home

Kraamzorg Helpermaar

Woon je in een mooie nieuwbouwwoning in Helpermaar in Groningen en ben je in verwachting van een kindje? Van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws. Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk voorbereid zijn op de bevalling en de zorg na de bevalling. Onze kraamverzorgsters in de regio Helpermaar staan de gehele kraamtijd voor je klaar met kraamzorg in Helpermaar!

Vertrouwde kraamzorg in Helpermaar

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis weten we maar al te goed dat de kraamweek een intieme en emotionele periode kan zijn. Daarom vinden we het belangrijk dat jullie in die bijzondere tijd rust en stabiliteit hebben. Of het nu je eerste, tweede, derde of zelfs vierde kindje is, de situatie is nieuw en er komt veel op jullie af. En dan is het fijn om een vertrouwd gezicht over de vloer te hebben die met alle liefde en al haar kennis oog heeft voor jou, de pasgeborene en het gezin. Zij neemt jullie zorg uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie pasgeborene.

Inschrijven voor kraamzorg in Helpermaar

Zodra jij je bij ons voor kraamzorg inschrijft, gaan we meteen voor je aan de slag. Je krijgt binnen een week een schriftelijke bevestiging.  Ook regelen we alle zaken met jouw zorgverzekeraar voor je. Fijn toch? Als dat allemaal rond is, nemen we tussen de 21ste en 25ste week contact met je op voor het intakegesprek en bespreken we al jullie wensen. Schrijf je online in voor onze kraamzorg. Het kost je maar twee minuutjes!

Met liefde en deskundigheid

Natuurlijk zorgt onze kraamhulp met liefde voor jouw gezin. En ook aan medische kennis ontbreekt het niet. Zo kan de kraamhulp de gezondheid van jou en je kindje goed in de gaten houden. Dat geeft rust en dat vinden we belangrijk. Door de medische kennis voortdurend bij te spijkeren, zorgen we er bovendien voor dat onze kraamverzorgsters volgens de laatste inzichten werken. Onze liefdevolle en deskundige aanpak wordt lovend ontvangen. Jonge ouders beoordelen onze kraamzorg gemiddeld met een 9.5! Benieuwd hoe andere ouders de kraamtijd met Kraamzorg Het Groene Kruis beleefd hebben? Lees dan de ervaringen op onze website.

Leer omgaan met de ongemakken tijdens de zwangerschap

Kraamzorg begint eigenlijk al tijdens je zwangerschap. Zo kun je bij Kraamzorg Het Groene Kruis terecht voor interessante cursussen en voorlichtingen in de regio Helpermaar. Doe bijvoorbeeld oefeningen met houdingen en voor ontspanning en leer omgaan met de ongemakken tijdens de zwangerschap.

Kraamzorg Helpermaar

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan