<Home

Kraamzorg Hoogezand: professionele kraamzorg

Al meer dan 100 jaar verzorgen wij de beste kraamzorg in Hoogezand. Ben je zwanger? Dan ben je voor professionele kraamzorg bij ons aan het juiste adres. Onze speerpunten zijn kwaliteit, flexibiliteit, deskundigheid en klantgerichtheid. Tijdens de kraamtijd draait het om jouw wensen. We geven kraamzorg voor jou en je gezin en we bieden zorg rondom verloskundigenpraktijken

Kraamzorg Hoogezand: voorlichtingen en cursussen

Ook voor de bevalling staan wij voor je klaar. Met voorlichtingen en cursussen op het gebied van (borst)voeding, bevalling en babyverzorging. Wij geven onder andere borstvoedingvoorlichtingen op diverse locaties, ook in Hoogezand. We geven aanstaande oudervoorlichtingen, onder andere in ziekenhuizen en we hebben onze eigen O Wee! Zwangerschapscursus voor jou en je partner.

Jouw zorg in onze handen

De dienstverlening van jouw kraamverzorgende in Hoogezand is er volledig op gericht om jou en je gezin een plezierige en onbezorgde kraamtijd te bezorgen. Je kunt bij ons in alle periodes volledige zorg verwachten, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Certificaten en kwaliteit

Kwaliteit staat bij Kraamzorg het Groene Kruis hoog in het vaandel. Zo zijn wij in bezit van het HKZ kwaliteitscertificaat. Dit certificaat verwijst naar de kwaliteit van onze zorgverlening. Ook krijgen we een hoge gemiddelde waardering in het klanttevredenheidsonderzoek en ook op ZorgkaartNederland scoren we een dikke 9.

Kraamzorg in Hoogezand

Ook is Kraamzorg het Groene Kruis in het bezit van het WHO/Unicef certificaat “Zorg voor Borstvoeding”. Onze kraamverzorgenden ondersteunen moeders die kiezen voor borstvoeding. Daarnaast hebben wij als borstvoedingsspecialist lactatiekundigen en borstvoedingscoaches in dienst om moeders een volledige begeleiding te kunnen bieden.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden over onze kraamzorg? Je kunt je direct aanmelden, dit duurt ongeveer twee minuten. Je kunt je online aanmelden door hier je gegevens in te vullen.

Wat onze klanten zeggen

 • Jens

  “Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met onze kraamverzorgster Askin! Ze heeft...”

  - Trotse ouders van Jens

 • Suze

  “Op 6 maart is onze dochter en zusje Suze geboren. Graag willen wij kraamverzorgster...”

  - Trotse ouders van Suze

 • Febe Elin

  “We hebben een heel goede kraamweek gehad. Mede door Angelique, onze lieve nuchtere kraamverzorgster....”

  - Trotse ouders van Febe Elin

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen