<Home

Kraamzorg Hoornse Meer

Kraamzorg Het Groene Kruis – Hoornse Meer

De kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis staan altijd voor je klaar. Voor, tijdens en na je bevalling. Ondertussen lopen we al jaren mee in alles kraamzorg in Hoornse Meer. We weten dus als geen ander hoe bijzonder, waardevol, maar ook spannend de tijd zal zijn die je tegemoet gaat. Maar geen zorgen: wij helpen je met een prachtige start en kunnen niet wachten je te begeleiden in deze belangrijke periode.

Waarom kraamzorg in Hoornse Meer?

Hoe zwaar je zwangerschap, bevalling of moederschap af en toe ook is, je doet het niet alleen. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis ondersteunen we je hierbij. Zo bieden we voor de bevalling al voorlichtingen en cursussen in de buurt van Hoornse Meer. We helpen je al vanaf het begin op weg. Onze ultieme doel? Dat jij vol vertrouwen de zorg van je baby op je kunt nemen. Daar gaan we samen voor zorgen. Onze deskundige kraamverzorgende biedt je tijdens de kraamweek nuttige tips en adviezen, begeleidt je bij het (borst)voeden, helpt je met de verzorging van je pasgeborene én helpt je in het huishouden waar nodig.

Kraamzorg Hoornse Meer

Wieg of ledikant opmaken

 

Goede ervaringen

Rust, duidelijkheid en vertrouwen. Drie sleutelwoorden die precies omvatten wat we kersverse ouders mee willen geven in de verzorging van hun kleine. En met succes, want klanten beoordelen Kraamzorg Het Groene Kruis met gemiddelde een 9,5! Iets waar we heel trots op zijn. Lees vooral ook de ervaringsverhalen op onze website!

Schrijf je in!

Is onze zorg precies wat jij nodig hebt? Schrijf je in voor kraamzorg in Hoornse Meer via het online inschrijfformulier. Na het invullen ontvang je binnen een week een schriftelijke bevestiging. Wij nemen vervolgens contact op met je zorgverzekeraar.

Wat onze klanten zeggen

 • Linde

  “Op de geboortedag van Linde kregen we te horen dat Alida onze kraamverzorgster zou...”

  - Trotse ouders van Linde

 • Noa

  “Afgelopen week Anita als kraamzorg bij ons thuis gehad. Ik kan haar aan iedereen...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn