<Home

Kraamzorg Klazienaveen: 24/7 kraamzorg

Ben je op zoek naar goede kraamzorg in Klazienaveen? Zoek dan niet verder want bij Kraamzorg Het Groene Kruis ben je aan het goede adres. Wij doen er namelijk alles aan om jou een mooie en ontspannen kraamweek te bezorgen, waarin je veel leert maar ook zeker in de watten wordt gelegd. Dat veel klanten tevreden over ons zijn, zie je aan onze gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.5!

Kraamzorg Klazienaveen van Kraamzorg Het Groene Kruis

Wat bieden wij jou? Jarenlange ervaring. Ook in Klazienaveen komen wij al generaties lang bij jonge gezinnen over de vloer. Wij richten ons op het hele gezin. De kraamverzorgster houdt de gezondheid van jou en je kindje nauwlettend in de gaten, ook neemt ze een huishoudelijke taken van je/jullie over. Dit allemaal in overleg met jou/jullie: kraamzorg op maat dus. Naast medische en huishoudelijke ondersteuning geven onze kraamverzorgenden je deze week ook veel advies over onder andere borstvoeding, flesvoeding en verschillende verzorgingsmethodes. Onze hele werkwijze richt zich op een onbezorgde kraamtijd waar in genieten, veiligheid en deskundigheid centraal staan.

Kraamzorg Klazienaveen: deskundige zorg.

Wij vinden deskundige zorg erg belangrijk. Wij beschikken over verschillende certificaten. Zo hebben wij het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding, maar wij zijn uiteraard ook in het bezit van het HKZ kwaliteitscertificaat. Wanneer het nodig mocht zijn hebben wij zelfs borstvoedingscoaches en lactatiekundigen in dienst vanuit ons Borstvoeding Expertiscentrum die je net wat extra begeleiding kunnen geven.

Cursussen en voorlichtingen in Klazienaveen

Naast deskundige kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en voorlichtingen. Wij bieden je onder andere:

Overtuigd van onze deskundige kraamzorg? Schrijf je online in of bel onze klantenservice op 050 366 64 22. Zij kunnen je ook van meer informatie voorzien.

Kraamzorg Klazienaveen

Wat onze klanten zeggen

 • Jens

  “Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met onze kraamverzorgster Askin! Ze heeft...”

  - Trotse ouders van Jens

 • Suze

  “Op 6 maart is onze dochter en zusje Suze geboren. Graag willen wij kraamverzorgster...”

  - Trotse ouders van Suze

 • Febe Elin

  “We hebben een heel goede kraamweek gehad. Mede door Angelique, onze lieve nuchtere kraamverzorgster....”

  - Trotse ouders van Febe Elin

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen