<Kraamzorg in jouw regio

De beste kraamzorg in Drenthe

Het Groene Kruis Drenthe, de specialisten op het gebied van kraamzorg

Een kraamperiode is een unieke gebeurtenis. Wij, Kraamzorg Het Groene Kruis, doen er alles aan om jouw kraamperiode zo goed mogelijk te laten verlopen. Kraamzorg Het Groene Kruis biedt kraamzorg aan in de provincie Drenthe. Naast het verzorgen van jouw kraamperiode bieden wij ook diverse cursussen aan in Drenthe.

Meer dan 100 jaar ervaring in meer dan alleen kraamzorg!

Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche zijn de kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis de professionals die jij zoekt in jouw regio! De kraamverzorgende houdt de gezondheid van moeder en kind doorlopend in de gaten en geeft voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis draait het om de persoonlijke wensen van de klant.

Onze speerpunten zijn dan ook al meer dan 100 jaar:

 • Kwaliteit
 • Persoonlijk
 • Deskundigheid
 • Klantgericht
 • Flexibiliteit

De dienstverlening van Kraamzorg Het Groene Kruis in Drenthe

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek. Dat zegt toch genoeg? Schrijf je daarom direct in bij Kraamzorg Het Groene Kruis!

WHO/Unicef Certificaat Zorg voor Borstvoeding

Kraamzorg Het Groene Kruis is in het bezit van het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding. De kraamzorgspecialisten ondersteunen met haar jarenlange ervaring de begeleiding van moeders die kiezen voor borstvoeding. Daarnaast heeft Kraamzorg Het Groene Kruis lactatiekundigen in dienst om moeders een volledige begeleiding te bieden.

Zwangerschapscursussen, voorlichtingen en activiteiten in Drenthe

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus in Drenthe of wil je informatie inwinnen omtrent andere zwangerschapszaken en alles wat hier mee te maken heeft? Hieronder zie je een greep uit ons aanbod:

Nieuwsgierig geworden?

En wil je eerst wat meer persoonlijke informatie? Bel of mail ons dan gerust. Natuurlijk kun je je ook meteen aanmelden.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Ga voor een rustgevende kraamperiode
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Owen

  “Na de vlotte bevalling van onze zoon stond Patricia in de avond klaar om...”

  - Trotse ouders van Owen

 • Ivan

  “We hebben een hele leuke gezellige week met Caty gehad! We hebben veel van...”

  - Trotse ouders van Ivan

 • Syl

  “Wij willen graag Esmee bedanken voor de hulp en tips nadat we na een...”

  - Trotse ouders van Syl

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen