Spoed? Bevallingslijn 050-3666428
<Kraamzorg in jouw regio

De beste kraamzorg in Groningen

Kraamzorg Het Groene Kruis Groningen

Kraamzorg Het Groene Kruis is de specialist als het gaat om kraamzorg met al meer dan 100 jaar ervaring. In die tijd hebben we al voor vele (jonge) gezinnen een belangrijke rol in de kraamtijd mogen spelen. Gemiddeld krijgen we voor onze zorg een waardering van een dikke 9.  Je ziet, je bent bij ons in goede, deskundige en vertrouwde handen. Je hebt dus hierbij de juiste kraamzorgorganisatie in de regio Groningen gevonden.

Kraamzorg Het Groene Kruis biedt meer dan alleen kraamzorg

De kraamprofessionals van Kraamzorg Het Groene Kruis verzorgen niet alleen jouw kraamzorg, maar houden de gezondheid van moeder en kind nauwlettend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding. De kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis nemen jouw zorgen uit handen.

Jouw zorg in vertrouwde handen van de kraamzorgspecialist

Kraamzorg Het Groene Kruis heeft als doel jou en je partner een onbezorgde en fijne kraamtijd te bezorgen. Als grote kraamzorgorganisatie biedt Kraamzorg Het Groene Kruis zorggarantie, zodat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen. Ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Cursussen voor en tijdens je kraamtijd

Zoals aangegeven: we bieden meer dan  alleen kraamzorg. We staan ook graag al tijdens je zwangerschap voor je klaar met cursussen en voorlichtingen. Een mooi voorbeeld daarvan is de O-Wee cursus, de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner

De zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis bestaat uit 6 lessen waarvan 5 lessen tijdens de zwangerschap en een nog een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus worden oefeningen uitgevoerd omtrent houdingen, ontspanning en andere zwangerschap bijkomstigheden. Na de bevallingen staan we stil bij het oefenen van bekkenbodemspieroefeningen en het bespreken van ervaringen met de andere cursisten.

Overige cursussen

Hieronder zie je een overzicht van onze overige cursussen en voorlichtingen:

 Jouw kraamtijd verzorgen?

Dat doen we graag. Neem gerust contact op voor meer informatie of meld je aan.

Meer dan alleen kraamzorg?
Meld je aan

Wat onze klanten zeggen

  • 10
    Katelynn

    “Katelynn is geboren op 11 juni 2018.
    We hebben een super leuke kraamweek gehad...”

    - Trotse ouders van Katelynn

  • 10
    Nina

    “Bonnie kwam op 4 mei, nadat wij uit het ziekenhuis kwamen bij ons. Aangezien...”

    - Trotse ouders van Nina

  • 6
    Guus

    “Graag zouden wij onze kraamverzorgende Esmee willen bedanken voor de leuke, gezellige en leerzame...”

    - Trotse ouders van Guus

Ontdek onze cursussen

Bekijk alle cursussen