<Home

Kraamzorg Meerstad

Kraamzorg in Meerstad: een onbezorgde kraamweek

Je bent zwanger. Gefeliciteerd! Je wordt overspoeld met het gevoel van geluk. Misschien heb je de babykamer al af, een naam bedacht voor de kleine of de nieuwe collectie babykleding van de HEMA aangeschaft. Eén ding is zeker: je kan niet wachten om je baby’tje in je armen te sluiten. Hoewel die eerste dagen enorm wennen zijn, zijn ze ook ontzettend mooi. Er komt veel op je af en misschien heb je vragen. Maar geen zorgen: onze kraamverzorgenden staan voor je klaar om deze te beantwoorden. Ga een onbezorgde kraamweek tegemoet met onze kraamzorg in Meerstad!

Schrijf je in!

Op zoek naar kraamzorg in Meerstad? Aanmelden kan gemakkelijk via ons online inschrijfformulier. Je ontvangt binnen een week een schriftelijke bevestiging. En geen zorgen, wij regelen alles met je zorgverzekeraar.

Vol vertrouwen de kraamweek afsluiten

Een herkenbaar gezicht, iemand die precies weet wat je onzekerheden en je wensen zijn en zorgt voor rust en stabiliteit. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis is de gezondheid van baby en moeder prioriteit. Het wegen, temperaturen en monitoren van de baby zijn vaste taken. Maar ook het meegeven van handigheidjes, tips en het wegnemen van eventuele twijfels. Met onze kraamverzorgende sluit je de kraamweek vol vertrouwen af!

Kies je voor Kraamzorg Het Groene Kruis, dan kun je rekenen op:

 • Betrouwbaarheid, expertise en ervaring;
 • Een goed samenwerkingsverband met verloskundigen en ziekenhuizen in de buurt van Meerstad;
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum;
 • Ook tijdens de zwangerschap staat Kraamzorg Het Groene Kruis voor je klaar met voorlichtingen en cursussen. Check onze agenda voor de activiteiten in de buurt van Meerstad.

Kraamzorg Meerstad

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan