<Home

Kraamzorg Middelstum

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Kraamzorg Het Groene Kruis levert kraamzorg in en rondom Middelstum. Wij werken al jarenlang in deze regio met een hecht en deskundig team, met als doel gezinnen een zorgeloze kraamtijd te geven. Wij werken in de regio Middelstum samen met verloskundigenpraktijken om jou nog betere kraamzorg te kunnen verlenen.

Een goede start voor jou en je gezin in Middelstum

De deskundige kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt om na de kraamtijd vol vertrouwen voor je baby te zorgen. Kies je voor onze kraamzorg, dan kunnen wij je onder andere het volgende bieden:

 • Voorlichtingen in de regio Middelstum over o.a. de bevalling, kraamtijd en opvoeding
 • Gespecialiseerde kraamverzorgenden die aan jouw wensen tegemoetkomen
 • Extra lactatiekundige ondersteuning vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum
 • Warme overdracht tussen ons en samenwerkende verloskundigenpraktijken in de regio Middelstum

Wij garanderen jou en je gezin dat jullie onder alle omstandigheden op kraamzorg kunnen rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Schrijf je vandaag nog in

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis maken we het jou graag zo gemakkelijk mogelijk. Inschrijven voor onze kraamzorg in Middelstum regel je daarom binnen een paar minuutjes. De rest doen wij voor je, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt! Mogen we jou binnenkort verwelkomen? Schrijf je dan vandaag nog in op onze inschrijfpagina!

Ervaringen van trotse ouders in Middelstum en omstreken

Elk jaar kiezen honderden gezinnen bij jou in de buurt voor Kraamzorg Het Groene Kruis. Hoe hebben zij hun kraamtijd en onze kraamzorg ervaren? Je kunt het lezen in de ervaringsverhalen op deze website en op Zorgkaart Nederland. Mogen we alvast verklappen dat wij gemiddeld met een 9,5 worden gewaardeerd op Zorgkaart Nederland? Wat zijn we trots op zo’n prachtige beoordeling!

Kraamzorg Middelstum

Wat onze klanten zeggen

 • Marlon

  “Op 1 april 2024 is onze lieve Marlon James geboren. Dit is ons eerste...”

  - Trotse ouders van Marlon

 • Finley

  “Vanaf de bevalling/geboorte in het ziekenhuis heeft Alida ons super goed ondersteund! Wij vonden...”

  - Trotse ouders van Finley

 • Lukah

  “Voor de tweede keer mogen genieten van een geweldige kraamweek. Bij beide zoontjes hebben...”

  - Trotse ouders van Lukah