<Nieuws

Kraamzorg Monique Boer sluit aan bij BabythuisZorg

21-06-2021

Op 1 juni 2021 heeft Kraamzorg Monique Boer de franchiseovereenkomst getekend met BabythuisZorg Nederland. Door het tekenen van deze overeenkomst kan BabythuisZorg nu ook in de regio Flevoland worden aangeboden. Eerder sloten kraamzorg Het Kraamnest, Kraamzorg de Waarden en Kraamzorg Lunavi/Dé Provinciale Kraamzorg al aan bij de franchiseformule.

De komende periode zal Kraamzorg Monique Boer besteden aan de voorbereidingen voor het leveren van BabythuisZorg. De verwachting is dat het product in het najaar geleverd gaat worden. Sarith Boer: ““Met de toevoeging van BabythuisZorg kunnen wij onze zorgverlening nog beter aan laten sluiten op de wensen en behoeften van onze cliënten.”

Meer over BabythuisZorg
BabythuisZorg is gezinsondersteuning in gezinnen met een kindje tot ongeveer 1 jaar. De zorg is snel inzetbaar en indien nodig zelfs 24 uur per dag/zeven dagen per week. Het is een tijdelijke vorm van ondersteuning en erop gericht om een gezin zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken. Financiering van BabythuisZorg loopt via gemeenten. Het is dus afhankelijk van de gemeente of een indicatie voor zorg afgegeven kan worden. De medewerkers zijn alle gediplomeerd kraamverzorgende en hebben aanvullende scholing gehad om hun rol bij BabythuisZorg goed te kunnen vervullen.

Het product BabythuisZorg gaat uit van vier pijlers: we vullen aan als ouders het tijdelijk even niet zelf kunnen. We ondersteunen om de eigen kracht van ouders te helpen ontwikkelen. We helpen te overbruggen als de benodigde zorg nog niet beschikbaar is. En we maken verbinding tussen het medisch en sociaal domein om te komen tot 1 gezin/1 plan.

Op de foto: Lindy van Breda Vriesman, bestuurder BabythuisZorg Nederland en Sarith Boer, directeur Kraamzorg Monique Boer

Babythuiszorg en Kraamzorg Monique Boer

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar hartje centraal stonden. Een prachtige...”

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15 april, bij een termijn van...”

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog veel geleerd van haar. Ze...”

Ontdek onze cursussen