<Home

Kraamzorg Musselkanaal: kies met een gerust hart voor Kraamzorg Het Groene Kruis

Verwacht je binnenkort een kindje en woon je in de regio Musselkanaal? Gefeliciteerd met dit prachtige nieuws. Als je zwanger bent komt er veel op je af. Natuurlijk wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op de komst van je kleine wondertje en een kraamzorgorganisatie kiezen die bij je past. Voor de beste kraamzorg in regio Musselkanaal kies je voor Kraamzorg Het Groene Kruis.

Waarom Kraamzorg Het Groene Kruis in Musselkanaal?

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis begint kraamzorg al tijdens je zwangerschap. Zo kun je bij ons terecht voor interessante cursussen en voorlichtingen in regio Musselkanaal

Altijd een vertrouwd gezicht in Musselkanaal

Maar het belangrijkste onderdeel van de kraamzorg is toch wel de bevalling en de kraamtijd. Onze kraamverzorgende komt jou assisteren bij de bevalling en komt meteen met jullie naar huis om jullie tijdens die spannende eerste uurtjes op weg te helpen. In de kraamweek ondersteunt ze jullie waar nodig, deelt haar kennis en ervaring met als doel dat jullie na de kraamweek het volste vertrouwen hebben dat jullie dit nieuwe avontuur aankunnen.

Waar kan ik mij inschrijven voor kraamzorg in Musselkanaal?

Je kunt je online inschrijven voor onze kraamzorg in Musselkanaal. Dat kost je maar twee minuutjes. Je ontvangt binnen een week een schriftelijke bevestiging. Verder regelen wij met alle liefde alle zaken met jouw zorgverzekeraar voor je. Tussen de 21ste en 25ste week nemen wij contact met je op voor een intakegesprek, waarbij je al jouw/jullie wensen voor de kraamzorg aan ons kunt doorgeven.

Kraamzorg Musselkanaaal

Wat onze klanten zeggen

 • Linde

  “Op de geboortedag van Linde kregen we te horen dat Alida onze kraamverzorgster zou...”

  - Trotse ouders van Linde

 • Noa

  “Afgelopen week Anita als kraamzorg bij ons thuis gehad. Ik kan haar aan iedereen...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn