<Home

Kraamzorg Nieuwe Pekela: Kraamzorg Het Groene Kruis staat voor je klaar!

Wist je dat Kraamzorg Het Groene Kruis de kraamzorgspecialist is voor kraamzorg Nieuwe Pekela? Onze kraamzorgorganisatie is een begrip in de regio Nieuwe Pekela voor alles op het gebied van je zwangerschap en kraamtijd: kraamzorg, borstvoedingsvoorlichtingen en andere cursussen.

Wij zijn jou graag van dienst in Nieuwe Pekela

Kraamzorgspecialist word je niet zomaar. Kraamzorg Het Groene Kruis heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de kraamzorg, ook in de regio Nieuwe Pekela. En dat zie je terug in onze klantenwaardering: onze klanten geven ons een 9,5!

Schrijf je nu in voor Kraamzorg in Nieuwe Pekela!

Ontvang jij al kraamhulp van Kraamzorg Het Groene Kruis? Dan weet je zeker dat je goed zit. De kraamverzorgsters in Nieuwe Pekela zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke kraamtijd tegemoet gaat, waarop je met veel plezier op terug kunt kijken. Schrijf je in!

De voordelen van kraamzorg bij ons

Hoewel wij een relatief grote kraamzorgorganisatie zijn, bieden wij de warmte en persoonlijke benadering die jij als kraamvrouw nodig hebt. Wij zijn flexibel in onze aanpak en bieden als het nodig is zorg op maat. Wat je omstandigheden ook zijn, wij zorgen ervoor dat je op ons kunt rekenen – ook als dingen niet helemaal lopen zoals je had verwacht. Ook in de regio Nieuwe Pekela staan wij 24/7 voor je klaar

Kraamzorg het Groene Kruis Nieuwe Pekela zorgt voor een onvergetelijke en onbezorgde kraamtijd

De kraamtijd is een intieme periode, die je graag wilt beleven met een kraamverzorgster die bij jou/jullie past. Tijdens het intakegesprek krijg je daarom de mogelijkheden om je wensen voor de kraamzorg te bespreken. Wat je wensen ook zijn: de kraamzorgprofessionals van Kraamzorg Het Groene Kruis zorgen ervoor dat jij en je nieuwe gezin de beste zorg ontvangen.

Kraamzorg Nieuwe Pekela

Wat onze klanten zeggen

 • Viën

  “Wij, Erwin, Marianne & Kian, willen Debby bedanken voor haar fijne ondersteuning die zij...”

  - Trotse ouders van Viën

 • Hendrik

  “Einde van onze kraamweek. We kijken terug op een hele leuke, gezellige en leerzame...”

  - Trotse ouders van Hendrik

 • Niels

  “15 juni zijn wij trotse ouders geworden van Niels. ' S morgens geboren na...”

  - Trotse ouders van Niels