<Home

Kraamzorg Norg

Ben je zwanger en woon in je in de regio Norg in Drenthe? Dan ben je bij Kraamzorg Het Groene Kruis aan het goede adres voor het aanvragen van kraamzorg. Onze kraamverzorgenden in Norg staan jou bij tijdens de bevalling en in de kraamtijd.

Aanvragen van kraamzorg in de regio Norg

Als je zwanger bent komt er veel op je af. Het is dan ook fijn om bepaalde dingen al geregeld te hebben. Het liefst vraag je voor de 16de week van je zwangerschap kraamzorg aan. Wij werken samen met verschillende verloskundigenpraktijken in de regio Norg. Door deze samenwerkingen kunnen wij ervoor zorgen dat jij de beste zorg op maat ontvangt.

Online inschrijven voor kraamzorg in Norg

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis maken we je het graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo kun je je binnen enkele minuten online inschrijven voor onze kraamzorg in Norg. Binnen een week ontvang jij een brief met een bevestiging van je inschrijving. Je hoeft zelf niets met je zorgverzekeraar te regelen, dat doen wij graag voor jou. Voor de beste kraamzorg in Norg kies je dus voor Kraamzorg het Groene Kruis!

De garantie van Kraamzorg het Groene Kruis

Kies je voor onze kraamzorg in Norg dan ben je verzekerd van goede zorg. Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar actief in de kraamzorg in deze regio en dat is niet zomaar. Door onze ervaring weten wij als geen ander wat jij, je gezin en je kindje nodig hebben tijdens de kraamweek. Onze ervaren kraamverzorgenden in Norg zorgen voor de beste start voor jou en je gezin en geven jullie alle tips en trucs om je baby te leren kennen en te verzorgen. Het doel is altijd jullie het vertrouwen te geven dat jullie na de kraamweek de zorg voor je kindje zelfstandig aankunnen.

Kies je voor onze kraamzorg in Norg dan kun op de volgende zaken vertrouwen:

 • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij de bevalling en tijdens de kraamweek
 • Betrouwbaarheid, expertise en ervaring
 • Extra ondersteuning bij borstvoeding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum

Kraamzorg Norg

Wat onze klanten zeggen

 • Viën

  “Wij, Erwin, Marianne & Kian, willen Debby bedanken voor haar fijne ondersteuning die zij...”

  - Trotse ouders van Viën

 • Hendrik

  “Einde van onze kraamweek. We kijken terug op een hele leuke, gezellige en leerzame...”

  - Trotse ouders van Hendrik

 • Niels

  “15 juni zijn wij trotse ouders geworden van Niels. ' S morgens geboren na...”

  - Trotse ouders van Niels