<Home

Kraamzorg Peize: kraamzorg op maat

Ben je op zoek naar kraamzorg in de regio Peize in Drenthe, dan ben je bij Kraamzorg Het Groene Kruis op het juiste adres. Doordat wij al jaren actief zijn in Peize en omstreken, hebben wij de ervaring in huis om van jouw kraamweek een onvergetelijke ervaring te maken. Wij bieden zorg op maat aan, wat betekent dat jij een kraamverzorgster toegewezen krijgt die rekening houdt met jouw wensen en situatie.

Kraamzorg Het Groene Kruis is dé specialist in Peize

De eerste dagen na de geboorte van je kindje worden vaak beschreven als een emotionele rollercoaster. Tijdens zo’n intieme en emotionele periode is het fijn om een vertrouwd gezicht over de vloer te krijgen die haar vak verstaat. Onze deskundige kraamverzorgsters hebben de warmte en expertise om jou en je gezin te helpen tijdens die eerste spannende dagen. Hoe populair onze aanpak is? Klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis beoordelen onze kraamzorg met gemiddeld een 9.5! Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere ouders? Kijk dan eens bij de ervaringsverhalen op onze website.

Dat wil jij toch ook? Schrijf je nu in voor onze kraamzorg in Peize!

Voordelen onze kraamzorg in Peize

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis doen we graag net even een beetje meer. Zo bieden wij naast de reguliere kraamzorg ook verschillende cursussen en voorlichtingen aan op het gebied van bevallen, borstvoeding en andere interessante onderwerpen waar je als ouders mee te maken krijgt. Kies je voor onze kraamzorg in Peize dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

 • Intensieve samenwerking met verloskundigen en ziekenhuizen in de regio Peize
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum
 • Voorlichtingen en cursussen over bevallen, borstvoeding en het ouderschap

Kraamzorg Peize

Wat onze klanten zeggen

 • Linde

  “Op de geboortedag van Linde kregen we te horen dat Alida onze kraamverzorgster zou...”

  - Trotse ouders van Linde

 • Noa

  “Afgelopen week Anita als kraamzorg bij ons thuis gehad. Ik kan haar aan iedereen...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn