<Home

Kraamzorg Pekela: deskundige kraamzorg bij jou in de buurt

Kraamzorg Pekela

Kraamzorg Het Groene Kruis is met jarenlange ervaring een begrip in de provincie Groningen op het gebied van kraamzorg, ook in Pekela. Daarnaast bieden wij meer dan alleen kraamzorg: een eigen zwangerschapscursus en ondersteuning bij borstvoeding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum bijvoorbeeld. Onze klanten geven ons een gemiddeld rapportcijfer van 9,5. In de gemeente Pekela (waaronder Nieuwe Pekela, Oude Pekela en Alteveer) staan we graag voor je klaar om je een onbezorgde kraamtijd te bezorgen.

Kraamzorg Pekela

Inschrijven?

Heb je je al ingeschreven voor onze kraamzorg? Dat kan heel snel en eenvoudig via onze website. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar.

Meer dan alleen kraamzorg

Voor de geboorte staan we al voor je klaar om al je vragen rond zwangerschap en kraamtijd te beantwoorden. Naast voorlichtingen over onder andere borstvoeding, hebben we ook onze eigen zwangerschapscursus, de O-Wee! cursus: de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner! Kijk elders op deze website voor de diverse locaties in de buurt van Pekela waar de cursus gegeven wordt.

De cursus bestaat uit zes lessen, vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling . Tijdens de O-Wee cursus leer je alles over houdingen en ontspanning tijdens je zwangerschap en bevalling. Je leert het welkbekende ‘puffen’ en bekkenbodemspieroefeningen en tijdens de cursus geven we je informatie over borst- en kunstvoeding. Ook leuk: met mede cursisten je ervaringen uitwisselen over je zwangerschap en de bevalling. Je partner is uiteraard van harte welkom tijdens de cursus.

Tijdens de geboorte

Ook tijdens de geboorte staan we voor klaar en assisteren de verloskundige bij de bevalling. Wij werken in teams nauw samen met verloskundigenpraktijken. Dat betekent dat er altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt woont.

Kraamtijd

Tijdens de kraamtijd houden wij de gezondheidssituatie van moeder en kind goed in de gaten. Onze kraamprofessionals geven naast kraamzorg ook voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Wat onze klanten zeggen

 • Owen

  “Onze kraam topper! Wij waren erg blij met Corine, ze heeft ons het zelfvertrouwen...”

  - Trotse ouders van Owen

 • Vigo

  “Door Celinah heb ik een heerlijke, rustige en ontspannen kraamweek gehad. Ze gaf ons...”

  - Trotse ouders van Vigo

 • Brian Jason

  “Wij kijken terug op een zeer fijne kraamweek door onze kraamverzorgster Marylin. Ze heeft...”

  - Trotse ouders van Brian Jason

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen