Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamzorg Roden: 24/7 deskundige kraamzorg

Op zoek naar de beste kraamzorg in Roden? Wij doen er alles aan om jou een zo prettig mogelijke kraamweek te bieden, waarin je volop kunt genieten. Dat wij dit ook echt doen merk je aan onze gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.5!

Kraamzorg Het Groene Kruis in Roden

Kraamzorg Het Groene Kruis beschikt over jaren lange ervaring. Ook in Roden komen wij al generaties lang bij jonge gezinnen over de vloer. Onze kraamzorg richt zich op één op één zorg, maar wel voor het hele gezin. De kraamverzorgster neemt jouw huishoudelijke en verzorgende taken van je over. Zo blijft jouw gezin op de rit terwijl jij went aan de nieuwe situatie.

De diensten van Kraamzorg Het Groene Kruis in Roden

Samen bereiken wij de beste start voor zowel moeder als kind. Om te zorgen dat jij na je kraamperiode goed voor jouw kind kan zorgen, ondersteunen wij je deze week met advies. Onze ervaren kraamverzorgsters kunnen je onder andere advies geven over borstvoeding, flesvoeding en verschillende verzorgingsmethodes. De werkwijze van onze organisatie richt zich op een onbezorgde kraamtijd waar in genieten, veiligheid en deskundigheid centraal staan.

Onze kwaliteitscertificaten

Wij vinden deskundige zorg erg belangrijk. Om je te kunnen voorzien van deze zorg beschikken wij over verschillende certificaten. Zo hebben wij het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding, maar wij zijn uiteraard ook in het bezit van het HKZ kwaliteitscertificaat. Wanneer het nodig mocht zijn hebben wij zelfs lactatiekundigen in dienst vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum die je net wat extra begeleiding kunnen geven.

Cursussen en voorlichtingen in Roden

Als aanstaande ouders komt er veel op je af. Naast de beste kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en voorlichtingen. Ons aanbod in de regio Roden is te vinden in onze activiteitenkalender. Wij bieden je onder andere de volgende mogelijkheden:

Kraamzorg Roden

Ben je benieuwd geworden naar onze kraamverzorgsters? Schrijf je online in of bel naar 050 366 64 22.

Wat onze klanten zeggen

 • Semm

  “Wij mochten kraamzorg ontvangen van Tjitske, wat een engel! Wij hadden ons geen betere...”

  - Trotse ouders van Semm

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg...”

  - Trotse ouders van Lotte

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met...”

  - Trotse ouders van Naleya

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen