<Home

Kraamzorg Roden: 24/7 deskundige kraamzorg

Op zoek naar de beste kraamzorg in Roden? Wij doen er alles aan om jou een zo prettig mogelijke kraamweek te bieden, waarin je volop kunt genieten. Dat wij dit ook echt doen merk je aan onze gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.5!

Kraamzorg Het Groene Kruis in Roden

Kraamzorg Het Groene Kruis beschikt over jaren lange ervaring. Ook in Roden komen wij al generaties lang bij jonge gezinnen over de vloer. Onze kraamzorg richt zich op één op één zorg, maar wel voor het hele gezin. De kraamverzorgster neemt jouw huishoudelijke en verzorgende taken van je over. Zo blijft jouw gezin op de rit terwijl jij went aan de nieuwe situatie.

De diensten van Kraamzorg Het Groene Kruis in Roden

Samen bereiken wij de beste start voor zowel moeder als kind. Om te zorgen dat jij na je kraamperiode goed voor jouw kind kan zorgen, ondersteunen wij je deze week met advies. Onze ervaren kraamverzorgsters kunnen je onder andere advies geven over borstvoeding, flesvoeding en verschillende verzorgingsmethodes. De werkwijze van onze organisatie richt zich op een onbezorgde kraamtijd waar in genieten, veiligheid en deskundigheid centraal staan.

Ben je benieuwd geworden naar onze kraamverzorgsters? Schrijf je online in of bel naar 050 366 64 22.

Onze kwaliteitscertificaten

Wij vinden deskundige zorg erg belangrijk. Om je te kunnen voorzien van deze zorg beschikken wij over verschillende certificaten. Zo hebben wij het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding, maar wij zijn uiteraard ook in het bezit van het HKZ kwaliteitscertificaat. Wanneer het nodig mocht zijn hebben wij zelfs lactatiekundigen in dienst vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum die je net wat extra begeleiding kunnen geven.

Cursussen en voorlichtingen in Roden

Als aanstaande ouders komt er veel op je af. Naast de beste kraamzorg kun je bij ons ook terecht voor verschillende cursussen en voorlichtingen. Ons aanbod in de regio Roden is te vinden in onze activiteitenkalender. Wij bieden je onder andere de volgende mogelijkheden:

Kraamzorg Roden

Wat onze klanten zeggen

 • Owen

  “Onze kraam topper! Wij waren erg blij met Corine, ze heeft ons het zelfvertrouwen...”

  - Trotse ouders van Owen

 • Vigo

  “Door Celinah heb ik een heerlijke, rustige en ontspannen kraamweek gehad. Ze gaf ons...”

  - Trotse ouders van Vigo

 • Brian Jason

  “Wij kijken terug op een zeer fijne kraamweek door onze kraamverzorgster Marylin. Ze heeft...”

  - Trotse ouders van Brian Jason

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen