<Home

Kraamzorg Ter Apel

Kraamzorg Ter Apel: Een onbezorgde kraamtijd!

Ben jij op zoek naar kraamzorg in Ter Apel? Dan ben je bij Kraamzorg Het Groene Kruis aan het juiste adres. Al jaren verzorgen we kraamzorg in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe en daardoor weten we als geen ander waar jonge ouders behoefte aan hebben. Hoewel we bij Kraamzorg Het Groene Kruis altijd kraamzorg op maat bieden en we rekeningen houden met wensen en de situatie van de ouder(s) zijn er toch ook altijd een paar gemeenschappelijke delers. Onze kraamverzorgsters zijn tijdens je kraamtijd een vraagbaken, ze geven je vertrouwen en ondersteunen je vanuit hun expertise, om jouw kraamtijd zo fijn en onbezorgd mogelijk te maken!

Een kraamverzorgster in Ter Apel die oog voor jou én je kindje heeft

De eerste dagen na de geboorte van je kindje zijn naast heel mooi, vaak ook heel spannend. Of het nu je eerste, tweede, derde of zelfs vierde kindje is: de situatie is nieuw. Dat er een klein, volledig afhankelijk kindje jullie leven verrijkt, betekent dat er een heleboel op je afkomt. Iedere situatie en ieder kindje is anders en jullie moeten even aan elkaar wennen. Hoe fijn is het dan om een vertrouwd gezicht over de vloer te hebben, die met al haar expertise echt oog heeft voor jou, je kindje en gezin? Een aanpak waar andere jonge ouders lovend over zijn! Ze beoordelen onze kraamzorg gemiddeld zelfs met een 9.5! Benieuwd hoe andere ouders de kraamtijd met Kraamzorg Het Groene Kruis beleefd hebben? Je leest de ervaringsverhalen op onze website.

Dat wil jij toch ook? Schrijf je nu in voor onze kraamzorg in Ter Apel!

Voor een perfect geregelde kraamzorg werken we samen met verloskundigenpraktijken. Deze samenwerking zorgt ervoor dat je verzekerd bent van de beste kwaliteit kraamzorg en jij onbezorgd kunt genieten van je zwangerschap en kraamtijd!

Kraamzorg Ter Apel

Hoe we ouders in Ter Apel al tijdens de zwangerschap ondersteunen

Naast die fijne, onbezorgde kraamweek die we je met alle liefde willen bieden, doen we graag nog net even een beetje meer. Daarom bieden we naast reguliere kraamzorg ook verschillende cursussen en voorlichtingen op het gebied van bevallen, borstvoeding en andere interessante onderwerpen waar je als (nieuwe) ouders mee te maken krijgt. Kies je voor onze kraamzorg in Ter Apel? Dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

Wat onze klanten zeggen

 • Linde

  “Op de geboortedag van Linde kregen we te horen dat Alida onze kraamverzorgster zou...”

  - Trotse ouders van Linde

 • Noa

  “Afgelopen week Anita als kraamzorg bij ons thuis gehad. Ik kan haar aan iedereen...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn