Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamzorg Vinkhuizen

Met kraamzorg in Vinkhuizen krijgen jij, je gezin en je kindje alle persoonlijke aandacht die jullie verdienen. Kraamzorg Het Groene Kruis is er de gehele kraamtijd voor jullie, zodat jullie na de kraamweek vol vertrouwen als gezin het avontuur aan kunnen gaan. Al jaren verzorgen we naar volle tevredenheid van jonge gezinnen kraamzorg in de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Dus we weten als geen ander waar jullie in deze mooie tijd behoefte aan hebben.

Vertrouwde kraamzorg tijdens de kraamweek

De kraamweek is een intieme en emotionele periode. We vinden het daarom belangrijk dat jullie in deze periode niets dan rust en stabiliteit ervaren. Daarom kun je bij Kraamzorg Het Groene Kruis rekenen op een kraamverzorgende die een luisterend oor biedt en haar kennis en ervaring met jullie deelt

Kraamzorg: wat houdt dat in?

Iedere kraamverzorgende heeft goede medische kennis. Zo kan zij de gezondheid van jou en je kindje nauwlettend in de gaten houden. Ook geeft ze voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding. Ze is er vanaf het eerste moment bij en zorgt ervoor dat jullie straks de pasgeborene zelfstandig kunnen verzorgen.

Kraamzorg Vinkhuizen

Voordelen onze kraamzorg in Vinkhuizen

Onze aanpak wordt goed gewaardeerd. Klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis beoordelen onze kraamzorg gemiddeld met een 9,5! We doen voor jou en je gezin graag een beetje meer, met als doel om jullie een onbezorgde kraamtijd te geven. Zo regelen we alle zaken met je zorgverzekering en kunnen we best eens helpen met een aantal huishoudelijke taken. Kies je voor onze kraamzorg in Vinkhuizen, dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

Aanmelden

Overtuigd van onze liefdevolle en deskundige kraamzorg? Meld je dan online aan voor onze kraamzorg en we nemen binnen een week contact met je op. Daarna plannen we de intake in en gaan we al jullie wensen doornemen!

Wat onze klanten zeggen

 • Semm

  “Wij mochten kraamzorg ontvangen van Tjitske, wat een engel! Wij hadden ons geen betere...”

  - Trotse ouders van Semm

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg...”

  - Trotse ouders van Lotte

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met...”

  - Trotse ouders van Naleya

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen