Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamzorg Vlagtwedde

Als je zwanger bent kun vanaf het begin van de zwangerschap je oriënteren op kraamzorg. We raden je aan om rond de twaalfde week van je zwangerschap kraamzorg aan te vragen. Woon je in de omgeving van Vlagtwedde en ben je op zoek naar kraamzorg? Dan kun je bij Kraamzorg Het Groene Kruis zeker terecht. Doordat wij al jaren actief zijn in Vlagtwedde en omstreken, hebben onze deskundige kraamverzorgsters de warmte en expertise om van jouw kraamweek een onvergetelijke ervaring te maken. Wij bieden één op één kraamzorg aan, wat betekent dat jij een één kraamverzorgster toegewezen krijgt tijdens de gehele kraamtijd. Een vertrouwd gezicht tijdens deze periode is wel zo fijn!

Waarom kiezen voor Kraamzorg Het Groene Kruis?

Klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis beoordelen onze kraamzorg met gemiddeld een 9.6! Met deze score zijn we hartstikke blij, maar de ervaringsverhalen van andere ouders zeggen natuurlijk nog het meest. Kies je voor Kraamzorg Het Groene Kruis? Dan kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij de bevalling en tijdens de kraamweek.
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum
 • Voorlichtingen en cursussen over bevallen, borstvoeding en het ouderschap
 • Je kunt 24/7 op ons rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.
 • Deskundige kraamverzorgenden zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt om na de kraamtijd vol vertrouwen voor je baby te zorgen.

Cursussen en voorlichtingen in de regio Vlagtwedde

Onze kraamzorg begint al voor de geboorte van jullie kindje. Of je nu voor het eerst zwanger bent of niet, wij zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt en bieden diverse cursussen en voorlichtingen aan. Zo is er bijvoorbeeld de O Wee Zwangerschapscursus, online cursus babymassage maar ook een Borstvoeding voorlichting. Bekijk hier het totale overzicht voor alle activiteiten (op locatie en online) bij jou in de buurt.

Kraamzorg Vlagtwedde

Schrijf je direct in voor kraamzorg

Heb je een keuze gemaakt en wil je je inschrijven voor kraamzorg in Vlagtwedde? Dat kan snel & gemakkelijk online via ons inschrijfformulier. Na het invullen van dit formulier ontvang je van ons binnen een week een bevestiging per post. Wij regelen verder alles met je zorgverzekeraar.

Zwangerschapsmail: Alle handige informatie in één overzicht

Kraamzorg Het Groene Kruis biedt een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, vertellen we je alles over:

 • De ontwikkelingen van je/jullie kindje en bij jou als zwangere
 • Belangrijke informatie rondom zwanger zijn;
 • Alle informatie over Kraamzorg Het Groene Kruis: waar staan wij voor, welke extra’s bieden we, wat regelen we voor jou en wat moet je zelf regelen etc.;
 • Weetjes en tips voor jou en je (eventuele) partner.

Wat onze klanten zeggen

 • Semm

  “Wij mochten kraamzorg ontvangen van Tjitske, wat een engel! Wij hadden ons geen betere...”

  - Trotse ouders van Semm

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg...”

  - Trotse ouders van Lotte

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met...”

  - Trotse ouders van Naleya

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen