<Home

Kraamzorg Vlagtwedde

Als je zwanger bent kun vanaf het begin van de zwangerschap je oriënteren op kraamzorg. We raden je aan om rond de twaalfde week van je zwangerschap kraamzorg aan te vragen. Woon je in de omgeving van Vlagtwedde en ben je op zoek naar kraamzorg? Dan kun je bij Kraamzorg Het Groene Kruis zeker terecht. Doordat wij al jaren actief zijn in Vlagtwedde en omstreken, hebben onze deskundige kraamverzorgsters de warmte en expertise om van jouw kraamweek een onvergetelijke ervaring te maken. Wij bieden één op één kraamzorg aan, wat betekent dat jij een één kraamverzorgster toegewezen krijgt tijdens de gehele kraamtijd. Een vertrouwd gezicht tijdens deze periode is wel zo fijn!

Schrijf je direct in voor kraamzorg

Heb je een keuze gemaakt en wil je je inschrijven voor kraamzorg in Vlagtwedde? Dat kan snel & gemakkelijk online via ons inschrijfformulier. Na het invullen van dit formulier ontvang je van ons binnen een week een bevestiging per post. Wij regelen verder alles met je zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor Kraamzorg Het Groene Kruis?

Klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis beoordelen onze kraamzorg met gemiddeld een 9.6! Met deze score zijn we hartstikke blij, maar de ervaringsverhalen van andere ouders zeggen natuurlijk nog het meest. Kies je voor Kraamzorg Het Groene Kruis? Dan kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een gespecialiseerde kraamverzorgende bij de bevalling en tijdens de kraamweek.
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum
 • Voorlichtingen en cursussen over bevallen, borstvoeding en het ouderschap
 • Je kunt 24/7 op ons rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.
 • Deskundige kraamverzorgenden zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt om na de kraamtijd vol vertrouwen voor je baby te zorgen.

Cursussen en voorlichtingen in de regio Vlagtwedde

Onze kraamzorg begint al voor de geboorte van jullie kindje. Of je nu voor het eerst zwanger bent of niet, wij zorgen ervoor dat je alle ondersteuning krijgt en bieden diverse cursussen en voorlichtingen aan. Zo is er bijvoorbeeld de O Wee Zwangerschapscursus, online cursus babymassage maar ook een Borstvoeding voorlichting. Bekijk hier het totale overzicht voor alle activiteiten (op locatie en online) bij jou in de buurt.

 

Kraamzorg Vlagtwedde

Wat onze klanten zeggen

 • Owen

  “Onze kraam topper! Wij waren erg blij met Corine, ze heeft ons het zelfvertrouwen...”

  - Trotse ouders van Owen

 • Vigo

  “Door Celinah heb ik een heerlijke, rustige en ontspannen kraamweek gehad. Ze gaf ons...”

  - Trotse ouders van Vigo

 • Brian Jason

  “Wij kijken terug op een zeer fijne kraamweek door onze kraamverzorgster Marylin. Ze heeft...”

  - Trotse ouders van Brian Jason

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen