<Home

Kraamzorg Zuidhorn: borstvoedingsexpertise

Wij bieden je de beste kraamzorg in Zuidhorn. Doordat we al generaties lang werkzaam zijn in de regio van Zuidhorn, kunnen we ook van jouw kraamperiode een succes maken. Helemaal wanneer je op zoek bent naar een kraamverzorgster die rekening houdt met jouw wensen. Wij combineren namelijk onze zorg met jullie wensen.

Genieten tijdens je kraamzorg in Zuidhorn

De geboorte van een kind zorgt voor een emotionele rollercoaster. Onze deskundige kraamverzorgsters helpen je de eerste dagen met je baby door. Het blijkt wel uit de algemene beoordelingen van andere klanten dat onze aanpak populair is. Mensen waarderen onze deskundigheid met een 9.5 ! Omdat andere klanten vaak nog beter kunnen vertellen hoe wij werken, verwijzen wij je graag door naar de vele reviews op onze site.

Wil je gebruik gaan maken van onze kraamzorg? Meld je online aan voor onze kraamzorg in Zuidhorn.

Voordelen Kraamzorg Het Groene Kruis

Om verschillende redenen zou je voor onze Kraamzorg kunnen kiezen. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis krijg je namelijk, naast jarenlange ervaring, nog een aantal voordelen:

Kraamzorg Zuidhorn

Extra’s naast kraamzorg Zuidhorn

Om de komst van je baby zo goed mogelijk voor te bereiden, bieden wij je naast kraamzorg ook verschillende cursussen en voorlichtingsmogelijkheden aan. Al tijdens je zwangerschap kun je bij ons deelnemen aan voorlichtingen over het aanstaande ouderschap en borstvoeding. Wil je meer gebruik maken van onze hulp? Dan bieden wij je de O Wee!-zwangerschapscursus aan. Deze cursus behandeld alle aspecten van het aankomende moederschap.

Wat onze klanten zeggen

 • Owen

  “Onze kraam topper! Wij waren erg blij met Corine, ze heeft ons het zelfvertrouwen...”

  - Trotse ouders van Owen

 • Vigo

  “Door Celinah heb ik een heerlijke, rustige en ontspannen kraamweek gehad. Ze gaf ons...”

  - Trotse ouders van Vigo

 • Brian Jason

  “Wij kijken terug op een zeer fijne kraamweek door onze kraamverzorgster Marylin. Ze heeft...”

  - Trotse ouders van Brian Jason

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen