<Home

Kraamzorg Zuidhorn: borstvoedingsexpertise

Wij bieden je de beste kraamzorg in Zuidhorn. Doordat we al generaties lang werkzaam zijn in de regio van Zuidhorn, kunnen we ook van jouw kraamperiode een succes maken. Helemaal wanneer je op zoek bent naar een kraamverzorgster die rekening houdt met jouw wensen. Wij combineren namelijk onze zorg met jullie wensen.

Genieten tijdens je kraamzorg in Zuidhorn

De geboorte van een kind zorgt voor een emotionele rollercoaster. Onze deskundige kraamverzorgsters helpen je de eerste dagen met je baby door. Het blijkt wel uit de algemene beoordelingen van andere klanten dat onze aanpak populair is. Mensen waarderen onze deskundigheid met een 9.5 ! Omdat andere klanten vaak nog beter kunnen vertellen hoe wij werken, verwijzen wij je graag door naar de vele reviews op onze site.

Wil je gebruik gaan maken van onze kraamzorg? Meld je online aan voor onze kraamzorg in Zuidhorn.

Voordelen Kraamzorg Het Groene Kruis

Om verschillende redenen zou je voor onze Kraamzorg kunnen kiezen. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis krijg je namelijk, naast jarenlange ervaring, nog een aantal voordelen:

Kraamzorg Zuidhorn

Extra’s naast kraamzorg Zuidhorn

Om de komst van je baby zo goed mogelijk voor te bereiden, bieden wij je naast kraamzorg ook verschillende cursussen en voorlichtingsmogelijkheden aan. Al tijdens je zwangerschap kun je bij ons deelnemen aan voorlichtingen over het aanstaande ouderschap en borstvoeding. Wil je meer gebruik maken van onze hulp? Dan bieden wij je de O Wee!-zwangerschapscursus aan. Deze cursus behandeld alle aspecten van het aankomende moederschap.

Wat onze klanten zeggen

 • Linde

  “Op de geboortedag van Linde kregen we te horen dat Alida onze kraamverzorgster zou...”

  - Trotse ouders van Linde

 • Noa

  “Afgelopen week Anita als kraamzorg bij ons thuis gehad. Ik kan haar aan iedereen...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn