<Home

Kraamzorg Zuidlaren: deskundige kraamzorg

Op zoek naar deskundige kraamzorg in Zuidlaren? Wij kunnen je helpen met kraamzorg passend bij jouw wensen. Onze deskundige medewerkers combineren jarenlange ervaring met jouw eigen wensen. Hierdoor ervaar je bij ons een onbezorgde en plezierige kraamperiode, waarin genieten voorop staat.

Kraamzorg Het Groene Kruis Zuidlaren

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar actief in de omgeving van Zuidlaren. Wijzorgen voor de beste start voor moeder en kind en hebben wij veel tevreden klanten. Onze klanten hebben ons gemiddeld zelfs een beoordeling van een 9,5 gegeven! Onze website staat vol met klantervaringen die je een nog beter beeld van onze kraamzorg geven.

De voordelen van het Groene Kruis:

 • Een combinatie van professionaliteit en eigen wensen
 • Altijd kraamzorg in Zuidlaren beschikbaar, ook in tijden van drukte en geboortepieken

Overtuigd van onze deskundige kraamzorg? Schrijf je online in voor onze kraamzorg in Zuidlaren.

Diensten van Kraamzorg Het Groene Kruis Zuidlaren

Als toekomstig ouder komt er veel op je af. Om het je een stukje makkelijker te maken, kun je bij ons terecht voor veel informatie. Tijdens onze verschillende cursussen bereiden wij je voor op het ouderschap. Om te beginnen zou je langs kunnen komen op een aanstaande oudervoorlichting. Maar je kunt er ook voor kiezen om alleen een borstvoedingsvoorlichting te bezoeken. In onze activiteitenkalender vind je wanneer welke activiteiten in de regio Zuidlaren georganiseerd worden.

 

Kraamzorg Zuidlaren

Voedingsadvies van Kraamzorg Het Groene Kruis

Naast hele praktische activiteiten helpen wij je ook met advies. Op onze site is van alles te vinden over voeding voor jouw baby. Wanneer je ervoor kiest om borstvoeding aan je kind te geven, kun je terecht bij ons Borstvoeding Expertisecentrum.

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan