Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamzorg in Leek: gespecialiseerde kraamzorg

Kraamzorg Leek, natuurlijk bij Kraamzorg Het Groene Kruis

Kraamzorg Het Groene Kruis is de kraamzorgspecialist. Met 100 jaar aan ervaring zijn wij een begrip in de regio op het gebied van kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoedingsvoorlichting en alles wat verder met jouw zwangerschap en baby te maken heeft: gespecialiseerde kraamzorg in Leek

Onze zorg is goed voor een rapportcijfer 9,5!

Wij zijn niet voor niets de specialist in Leek en omstreken op het gebied van kraamzorg. Ons gemiddelde klantwaardering in ons klanttevredenheidsonderzoek zegt genoeg over de kwaliteit, service en zorg van Kraamzorg Het Groene Kruis.

De dienstverlening van jouw kraamzorgspecialist in Leek zorgt er voor dat je een onbezorgde en fijne kraamtijd zult ervaren.

Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie, biedt Kraamzorg Het Groene Kruis natuurlijk de nodige zorggarantie waar je op kunt bouwen. Hiermee garanderen wij dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Kraamzorg in Leek

Kraamzorg Het Groene Kruis, meer dan kraamzorg…

Kraamzorg Het Groene Kruis nemen wij ook de verantwoording omtrent de gezondheidssituatie van moeder en kind op ons en houden de gezondheid nauwlettend in de gaten. Meer dan Kraamzorg: onze kraamzorgprofessionals geven naast kraamzorg ook voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Cursussen voor en tijdens je kraamtijd

Zoals gezegd willen we jou een onbezorgde en fijne kraamtijd geven. Maar ook zijn we er voor je tijdens je zwangerschap met diverse cursussen en voorlichtingen.

O-Wee! de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner!
De Zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling . Tijdens de zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis leer je alles over houdingen en ontspanning ter bevordering van jouw zwangerschapsperiode en bevalling.

Wij zorgen ervoor dat jij en je partner goed begeleid worden tijdens en na de zwangerschap. Zo leren wij je bijvoorbeeld het welbekende “puffen”, informeren wij je over borst- en kunstvoeding en staan we stil bij de bekkenbodemspieroefeningen. Ook kun je met andere cursisten praten en ervaringen uitwisselen over de zwangerschap en bevalling..

Inschrijven

Overtuigd van onze expertise en mogelijkheden? Schrijf je dan eenvoudig online in voor onze kraamzorg.

Ga voor een onbezorgde kraamtijd
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Ivy

  “21 november is onze 2e dochter en 4e kindje Ivy geboren. Op dinsdag 22...”

  - Trotse ouders van Ivy

 • Tess

  “Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad. Marylin kwam in het ziekenhuis om...”

  - Trotse ouders van Tess

 • Juliette

  “Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met onze kraamverzorgster en tevens naamgenoot Angelique....”

  - Trotse ouders van Juliette

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen