<Home

Klantervaring

25-04-2018

De samenwerking tussen de verloskundige en de kraamverzorgende was goed. Ze kennen elkaar en dat merk je. Wij waren daarnaast ontzettend gelukkig met onze kraamverzorgende. Zij voelde ons goed aan. Een heel doortastend type. Ondanks dat zij haar programma had, was er uitgebreid tijd voor mij, onze dochter en mijn vragen en onzekerheden. Ze bleef altijd heel geduldig. Ze heeft ons de zorg verleend zoals die bij ons past. We hebben nergens om moeten vragen. Ik kijk op de week terug als een waardevolle tijd, zelfs een gezellige tijd als ik dat zo mag zeggen. Samen met een stagiaire was het als een goed geoliede machine. Zij is, volgens mijn mening, voor dit vak in de wieg gelegd. Zo jong als ze is, zag ze het werk echt liggen, ze vond het ontzettend interessant om nieuwe dingen van de kraamverzorgende te leren, had interesse voor mij en mijn dochter en deed haar werk met passie, nauwkeurigheid en volgens hele mooie normen en waarden. Knap als je zo jong bent. Mooi visitekaartje voor Kraamzorg Het Groene Kruis. Ga zo door! Heerlijke no-nonsense organisatie, goed bereikbaar, en persoonlijke begeleiding, ook aan de telefoon en bij de intake. Heel fijn!

Wat onze klanten zeggen

  • Suus

    “Voor de derde keer mochten wij ons laten onderdompelen in een heerlijke kraamweek met kraamtopper Martine. Ze was erbij...”

  • Emma

    “Op 16-01 is onze dochter Emma geboren. Bij thuiskomst stond er een super lieve kraamverzorgende te wachten, Truus! ...”

  • Bram

    “Op 15-01-23 is onze zoon Bram geboren. Vanaf het begin zijn we goed begeleid en ondersteund door onze lieve...”

Ontdek onze cursussen