<Home

Lactatiekundige 2

28-12-2018

Op 16 oktober 2018 is mijn 2de zoontje geboren na een week ontdekte de kraamverzorger dat ik spruw had. We zijn eerst begonnen met creams. Na tien dagen heeft mijn kraamverzorger de lactatiekundige gebeld en ze is langs geweest. De ene keer ging het goed, een andere keer was de pijn heel erg. Na twee weken kreeg ik toch een borstontsteking: de spruw was nog aanwezig en ik kreeg enorme kloven. Ook had ik overproductie. Ik belde Het Groene Kruis en werd doorgeschakeld met Rinkje. Zij heeft mij ontzettend goed begeleid en we mochten langskomen.

Rinkje heeft mij ook doorgestuurd naar de tongriemkliniek en ondertussen hebben we een plan van aanpak gemaakt om af te bouwen. Alles duurde te lang, waardoor ik uiteindelijk geen borstvoeding meer heb kunnen geven

Rinkje heeft mij niet alleen geholpen met het kunnen geven van borstvoeding maar ze was/is emotioneel gezien ook een enorme steun geweest om te kunnen stoppen. Ik weet voor de volgende keer dat ik op tijd moet bellen.

Kraamzorg Het Groene Kruis heeft zulke lieve en behulpzame mensen. Ik wil iedereen enorm bedanken voor de begeleiding, zowel de kraamverzorger (Margreet en Agnes) als lactatiekundige (Rinkje).

Wat onze klanten zeggen

  • Linde en Bodhi

    “Wij wilden heel graag dat onze dochter Nova van 6,5 een fijne start zou maken met haar pasgeboren broertje...”

  • Feije

    “Wat een top kraamweek hebben wij gehad dankzij deze twee fantastische kraamverzorgsters! Wat het extra leuk maakte i,s dat...”

  • Riley

    “Voor de 2e keer mocht Marianne bij ons komen! Het was weer een super week! Helaas viel de kleine...”

Ontdek onze cursussen