<Home

De beste kraamzorg in Friesland

Kraamzorg Het Groene Kruis, meer dan alleen kraamzorg in Friesland

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van kraamzorg in Friesland. Met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek, heb je bij deze de juiste kraamzorgorganisatie in Friesland gevonden. Wij bieden zorg in bijna de gehele provincie Friesland waaronder Drachten, Heerenveen, Ureterp, Gorredijk, Oosterwolde, Appelscha, Beetsterzwaag, Buitenpost, Wolvega en Surhuisterveen.  Check de postcode checker op onze homepage om erachter te komen of wij ook in jouw woonplaats zorg verlenen,

Onze kraamprofessionals verzorgen niet alleen jouw kraamzorg, maar houden de gezondheid van moeder en kind doorlopend nauwlettend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Jouw kraamverzorgende in Friesland zorgt ervoor dat je kunt genieten van een relaxte en onbezorgde kraamtijd!

Direct inschrijven voor kraamzorg in Friesland?

Direct inschrijven voor Kraamzorg in Friesland? Dit kan heel eenvoudig en snel via onze website. Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvang je binnen een week een schriftelijke bevestiging. Vervolgens regelen wij de rest! Ook met je zorgverzekeraar.  Je hoeft je geen zorgen te maken over de vergoeding want wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Wil je eerste meer weten over onze kraamzorg? Stel al je vragen aan onze medewerkers van de klantenservice. Zij staan je graag te woord!

Jouw zorg in vertrouwde handen van de kraamzorgspecialist van Friesland

De dienstverlening van Kraamzorg Het Groene Kruis richt zich er volledig op om jou en je partner een onbezorgde en fijne kraamtijd te bezorgen. Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie, bieden wij je uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Zorg vóór en tijdens je kraamtijd

Naast dat je altijd kunt rekenen op onze zorg bij jouw thuis, helpen we je ook tijdens je zwangerschap met cursussen en voorlichtingen. Denk bijvoorbeeld aan onze O Wee! Zwangerschapscursus. De cursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling.

Tijdens de zwangerschapscursus worden oefeningen uitgevoerd omtrent houdingen en ontspanning. Ook wordt geoefend hoe je om moet gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en het informatie inwinnen op het gebied van borst- en kunstvoeding centraal tijdens de cursus. Na de bevallingen staan we stil bij het oefenen van bekkenbodemspieroefeningen en het bespreken van ervaringen met de andere cursisten.

Begeleiding bij borstvoeding

Voor een goede begeleiding bij borstvoeding ben je bij Kraamzorg Het Groene Kruis aan het juiste adres. Vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum kunnen onze lactatiekundigen en borstvoedingscoaches je deskundige begeleiding geven om je op weg te helpen met borstvoeding en je te assisteren bij eventuele problemen waarbij je tegenaan loopt.

De beste kraamzorg in Friesland

Jouw kraamtijd in vertrouwde handen?
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Viën

  “Wij, Erwin, Marianne & Kian, willen Debby bedanken voor haar fijne ondersteuning die zij...”

  - Trotse ouders van Viën

 • Hendrik

  “Einde van onze kraamweek. We kijken terug op een hele leuke, gezellige en leerzame...”

  - Trotse ouders van Hendrik

 • Niels

  “15 juni zijn wij trotse ouders geworden van Niels. ' S morgens geboren na...”

  - Trotse ouders van Niels