<Home

Kraamhulp Groningen: 24/7 kraamzorg

Kraamzorg het Groene Kruis: voor de beste kraamhulp Groningen

Kraamzorg Het Groene Kruis is jou kraamzorgspecialist  voor de beste kraamhulp in Groningen en is een begrip in de regio op het gebied van kraamzorg. Maar wij bieden meer dan alleen kraamzorg. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapscursussen, voorlichtingen  en inloopspreekuren.

Als flexibele kraamzorgorganisatie biedt Kraamzorg het Groene Kruis zorggarantie: wij garanderen onder alle omstandigheden dat je op kraamhulp Groningen kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek

Kraamhulp Groningen: wat houdt dat in?

Onze deskundige kraamverzorgenden doen veel om de kraamtijd voor jou zo ontspannen mogelijk te maken: we houden de gezondheid van jou en je kindje nauwlettend in gaten. Daarnaast geven we jou en je eventuele partner tips, voorlichting en adviezen over onder andere babyverzorging en -voeding. Meer weten over wat je kraamverzorgende nog meer doet voor en tijdens de kraamtijd? Lees hier alles over op onze pagina Wat doet een kraamverzorgster?

Kraamhulp Groningen

Klanten waarderen ons met een dikke 9!

Aanmelden voor onze kraamzorg?

Overtuigd van onze deskundigheid? Meld je dan nu aan voor onze kraamzorg. Natuurlijk kun je ook  eerst even contact met ons opnemen.

Zwangerschapscursus

We bieden je de O-Wee! zwangerschapscursus, de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner! De cursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de cursus staan houdingen en ontspanning ter bevordering van jouw zwangerschapsperiode en bevalling centraal. Zo staan we bijvoorbeeld stil bij de bekkenbodemspieroefeningen. Ook kun je met andere cursisten praten over de zwangerschap en bevalling, leer je het zogenaamde ‘puffen’ en is er ruim gelegenheid voor het stellen van je eigen vragen.

Verschil kraamhulp Groningen en kraamzorg

We spreken in dit artikel over kraamhulp Groningen maar…is het wel kraamhulp of toch kraamzorg? Onze zorgdeskundige legt het voor je uit in het blog “Verschil kraamhulp en kraamzorg”.

Wat onze klanten zeggen

 • Viën

  “Wij, Erwin, Marianne & Kian, willen Debby bedanken voor haar fijne ondersteuning die zij...”

  - Trotse ouders van Viën

 • Hendrik

  “Einde van onze kraamweek. We kijken terug op een hele leuke, gezellige en leerzame...”

  - Trotse ouders van Hendrik

 • Niels

  “15 juni zijn wij trotse ouders geworden van Niels. ' S morgens geboren na...”

  - Trotse ouders van Niels