Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamhulp

Wat doet een kraamhulp?

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! De eerste echo heeft plaatsgevonden en misschien heb je het hartje van je baby zelfs al horen kloppen. Het is wellicht nog een beetje een onwennig idee, maar over een paar maanden ligt er – als alles goed gaat – toch echt een klein mensje in de door jou zorgvuldig uitgekozen wieg of bedje. Om te zorgen dat jij daar zoveel mogelijk van kunt genieten, is een kraamhulp* geen overbodige luxe, maar wat doet zo’n kraamhulp dan eigenlijk? We leggen het aan je uit!

Wanneer komt de kraamhulp

Misschien wist je het nog niet, maar de eerste kennismaking met je kraamhulp is al voor je kindje geboren is. De kraamhulp ondersteunt namelijk de huisarts of verloskundige tijdens de bevalling. Ze is er dus vanaf het eerste moment bij en begeleidt en adviseert jou en je eventuele partner de eerste momenten bij de verzorging van jouw baby(‘s).

Medisch onderlegd

Elke kraamhulp is medisch onderlegd. Deze medische kennis wordt constant ververst, zodat ze op de hoogte is en blijft van alle ontwikkelingen in haar vakgebied. De medische zorg die zij verleent, is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van haar takenpakket. Al vinden wij de rust die ze voor jou als nieuwbaken ouder creëert minstens zo belangrijk. Zo kun je optimaal genieten van je kleintje!

Een kraamhulp van onschatbare waarde

Wil je weten wat een kraamhulp in de kraamweek onmisbaar maakt? Hier vertellen we wat nog meer bij haar takenpakket hoort. Wist je bijvoorbeeld dat de kraamhulp deze week niet alleen je vraagbaken is, maar ook voor een schoon bed en je dagelijkse dosis vitaminen en zorgt? Een fijne kraamhulp is van onschatbare waarde. Benieuwd welke tarieven er worden gehanteerd? Dat zie je hier.

Gezin met baby, kraamhulp

Ons Borstvoeding Expertisecentrum

Als je net bent bevallen, wil je natuurlijk niets liever dan genieten van je kersverse gezin. Je zit op een mooie blauwe of roze wolk en onze kraamhulpen zullen alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat jullie daar ongestoord kunnen blijven zitten. Dreigt de wolk donker te worden? Door bijvoorbeeld borstvoeding die niet op gang komt? Dan kunnen we in overleg de hulp van een van onze lactatiekundigen inschakelen. Vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum bieden deze lactatiekundigen begeleiding in én na de kraamtijd.

Mogen wij jou begeleiden voor, tijdens en na jouw bevalling? Meld je nu aan en je ontvangt ook nog eens een prachtig cadeau voor jou en je baby.

*In de wereld van de kraamzorg gebruiken we liever niet de term “kraamhulp”. Wij gebruiken hiervoor de term “kraamverzorgende”.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Wat onze klanten zeggen

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg...”

  - Trotse ouders van Lotte

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met...”

  - Trotse ouders van Naleya

 • Lenn

  “Op 19 april zijn wij trotse ouders geworden en Tess grote zus van Lenn....”

  - Trotse ouders van Lenn

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen