<Home

Kraamhulp

Wat doet een kraamhulp?

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! De eerste echo heeft plaatsgevonden en misschien heb je het hartje van je baby zelfs al horen kloppen. Het is wellicht nog een beetje een onwennig idee, maar over een paar maanden ligt er – als alles goed gaat – toch echt een klein mensje in de door jou zorgvuldig uitgekozen wieg of bedje. Om te zorgen dat jij daar zoveel mogelijk van kunt genieten, is een kraamhulp* geen overbodige luxe, maar wat doet zo’n kraamhulp dan eigenlijk? We leggen het aan je uit!

Wanneer komt de kraamhulp

Misschien wist je het nog niet, maar de eerste kennismaking met je kraamhulp is al voor je kindje geboren is. De kraamhulp ondersteunt namelijk de huisarts of verloskundige tijdens de bevalling. Ze is er dus vanaf het eerste moment bij en begeleidt en adviseert jou en je eventuele partner de eerste momenten bij de verzorging van jouw baby(‘s).

Mogen wij jou begeleiden voor, tijdens en na jouw bevalling? Meld je nu aan.

Medisch onderlegd

Elke kraamhulp is medisch onderlegd. Deze medische kennis wordt constant ververst, zodat ze op de hoogte is en blijft van alle ontwikkelingen in haar vakgebied. De medische zorg die zij verleent, is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van haar takenpakket. Al vinden wij de rust die ze voor jou als nieuwbaken ouder creëert minstens zo belangrijk. Zo kun je optimaal genieten van je kleintje!

Een kraamhulp van onschatbare waarde

Wil je weten wat een kraamhulp in de kraamweek onmisbaar maakt? Wist je bijvoorbeeld dat de kraamhulp deze week niet alleen je vraagbaken is, maar ook voor een schoon bed en je dagelijkse dosis vitaminen en zorgt? Een fijne kraamhulp is van onschatbare waarde. Lees over welke tarieven er worden gehanteerd?

Ons Borstvoeding Expertisecentrum

Als je net bent bevallen, wil je natuurlijk niets liever dan genieten van je kersverse gezin. Je zit op een mooie blauwe of roze wolk en onze kraamhulpen zullen alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat jullie daar ongestoord kunnen blijven zitten. Dreigt de wolk donker te worden? Door bijvoorbeeld borstvoeding die niet op gang komt? Dan kunnen we in overleg de hulp van een van onze lactatiekundigen inschakelen. Vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum bieden deze lactatiekundigen begeleiding in én na de kraamtijd.

Kraamhulp

*In de wereld van de kraamzorg gebruiken we liever niet de term “kraamhulp”. Wij gebruiken hiervoor de term “kraamverzorgende”.

 

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan