Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamzorg De Marne: flexibele kraamzorg

Kraamzorg De Marne? Zoek niet verder. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis ben je aan het juiste adres voor deskundige en flexibele kraamzorg.  Mede door onze samenwerking met partijen zoals het Martini Ziekenhuis en verloskundigenpraktijken geven wij jouw altijd deskundige en integrale zorg zodat er altijd wel een kraamverzorgende bij jou in de buurt is.

Kraamzorg De Marne

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar de kraamorganisatie van het Noorden. Onze klanten beoordelen onze kraamzorg gemiddeld met een 9.5. Op onze site staan vele klantervaringen of check eens Zorgkaart Nederland waar vele klanten ons een beoordeling hebben gegeven.

De kraamperiode is een belangrijke periode voor het opbouwen van een band met jullie kindje: de zogenaamde hechting. Wij ondersteunen je daarbij door het bieden van ontwikkelingsgerichte zorg. Daarnaast staat kraamzorg De Marne voor:

 • Jouw persoonlijke wensen
 • Flexibele kraamzorg
 • Inlevingsvermogen en professionaliteit
 • Een plezierige en ontspannen kraamtijd

Kraamzorg de Marne

Ondersteuning bij borstvoeding

Onze kraamverzorgenden zijn specialist op het gebied van ondersteuning bij borstvoeding. Wanneer je kiest voor borstvoeding, ondersteunen we je door middel van de deskundigheid van ons Borstvoeding Expertisecentrum. Uiteraard zijn wij ook deskundig als je ervoor kiest je kindje met de fles te voeden. Kraamzorg De Marne: meer dan kraamzorg alleen

Voorlichting
Naast kraamzorg bieden we je nog meer op het gebied van voorlichting: informatieavonden, inloopspreekuren, aanstaande oudervoorlichtingen, cursus kinder EHBO etc. En… speciaal voor jou en je (eventuele) partner bieden wij de O-Wee zwangerschapscursus. Een cursus van zes lessen. Tijdens deze cursus leer je verschillende houdingen en ontspanningsmethodes, wissel je ervaringen uit met andere aanstaande ouders, kun je al je vragen stellen over je bevalling, kraamtijd, (borst) voeding etc.

Overtuigd van onze mogelijkheden en deskundige kraamzorg? Schrijf je dan nu makkelijk online in voor onze kraamzorg De Marne en omgeving.

Wat onze klanten zeggen

 • Semm

  “Wij mochten kraamzorg ontvangen van Tjitske, wat een engel! Wij hadden ons geen betere...”

  - Trotse ouders van Semm

 • Lotte

  “Met onze eerste kraamverzorgster hadden we niet zo’n goede klik. Maar dat heeft Kraamzorg...”

  - Trotse ouders van Lotte

 • Naleya

  “Maandag 2 mei is ons wondertje geboren en diezelfde dag maakten wij kennis met...”

  - Trotse ouders van Naleya

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen