Spoed? Bevallingslijn 050-3666428
<Kraamzorg in jouw regio

De beste kraamzorg in Friesland

Kraamzorg Het Groene Kruis, meer dan alleen kraamzorg

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van kraamzorg in Friesland. Met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek, heb je bij deze de juiste kraamzorg organisatie in Friesland gevonden.

Onze kraamprofessionals verzorgen niet alleen jouw kraamzorg maar houden de gezondheid van moeder en kind doorlopend nauwlettend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Jouw zorg in vertrouwde handen van de kraamzorgspecialist van Friesland

De dienstverlening van Kraamzorg Het Groene Kruis richt zich er volledig op om jou en je partner een onbezorgde en fijne kraamtijd te bezorgen. Als grote en flexibele kraamzorg organisatie bieden wij je uiteraard zorggarantie, wat betekent dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Zorg vóór en tijdens je kraamtijd

Naast dat je altijd kunt rekenen op onze zorg bij jouw thuis, helpen we je ook tijdens je zwangerschap met cursussen en voorlichtingen. Denk bijvoorbeeld aan onze O Wee! Zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling.

Tijdens de zwangerschapscursus worden oefeningen uitgevoerd omtrent houdingen, ontspanning. Ook wordt geoefend hoe je om moet gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en het informatie inwinnen op het gebied van borst- en kunstvoeding centraal tijdens de cursus. Na de bevallingen staan we stil bij het oefenen van bekkenbodemspieroefeningen en het bespreken van ervaringen met de andere cursisten.

Overige cursussen en voorlichtingen

Hieronder zie je een overzicht van onze overige cursussen en voorlichtingen:

 Onze zorg tijdens jouw kraamperiode?

Neem gerust contact met ons op als je eerst wat meer wilt weten. Natuurlijk kun je je ook meteen bij ons inschrijven.

Jouw kraamtijd in vertrouwde handen?
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Levi

  “We hebben een hele fijne, mooie kraamweek gehad met Harma. Wat een topper ben...”

  - Trotse ouders van Levi

 • Romee

  “Zaterdag 11-8-2018 is onze dochter Romee geboren. Een half uur na thuiskomst was Gini...”

  - Trotse ouders van Romee

 • Brooklynn

  “Ik ben 28-07-2018 om 22.39 uur bevallen en die nacht ben ik ook naar...”

  - Trotse ouders van Brooklynn

Ontdek onze cursussen

Bekijk alle cursussen