<Kraamzorg in jouw regio

De beste kraamzorg in Friesland

Kraamzorg Het Groene Kruis, meer dan alleen kraamzorg in Friesland

Kraamzorg Het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van kraamzorg in Friesland. Met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek, heb je bij deze de juiste kraamzorgorganisatie in Friesland gevonden.

Onze kraamprofessionals verzorgen niet alleen jouw kraamzorg, maar houden de gezondheid van moeder en kind doorlopend nauwlettend in de gaten. Daarnaast geeft de kraamverzorgende voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Jouw kraamverzorgende in Friesland zorgt ervoor dat je kunt genieten van een relaxte en onbezorgde kraamtijd!

Jouw zorg in vertrouwde handen van de kraamzorgspecialist van Friesland

De dienstverlening van Kraamzorg Het Groene Kruis richt zich er volledig op om jou en je partner een onbezorgde en fijne kraamtijd te bezorgen. Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie, bieden wij je uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Zorg vóór en tijdens je kraamtijd

Naast dat je altijd kunt rekenen op onze zorg bij jouw thuis, helpen we je ook tijdens je zwangerschap met cursussen en voorlichtingen. Denk bijvoorbeeld aan onze O Wee! Zwangerschapscursus. De cursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling.

Tijdens de zwangerschapscursus worden oefeningen uitgevoerd omtrent houdingen en ontspanning. Ook wordt geoefend hoe je om moet gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en het informatie inwinnen op het gebied van borst- en kunstvoeding centraal tijdens de cursus. Na de bevallingen staan we stil bij het oefenen van bekkenbodemspieroefeningen en het bespreken van ervaringen met de andere cursisten.

Zwangerschapsmail

Wij bieden een leuke extra service: de Zwangerschapsmail. Via deze wekelijkse mail die vanaf week 9 in de zwangerschap start, ontvang je de belangrijkste informatie rondom jouw zwangerschap.

Afbeelding van twee babyvoetjes van kraamzorg in Friesland

Direct inschrijven voor kraamzorg in Friesland?

Direct inschrijven voor Kraamzorg in Friesland? Dit kan heel eenvoudig en snel via onze website. Zodra je het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvang je binnen een week een schriftelijke bevestiging. Vervolgens regelen wij de rest! Ook met je zorgverzekeraar.  Je hoeft je geen zorgen te maken over de vergoeding want wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Omdat we erg blij zijn met jou als nieuwe klant, krijg je daarnaast van ons een welkomstcadeau!

 

Jouw kraamtijd in vertrouwde handen?
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Mats

  “Op vrijdag 06-09-2019 zijn wij papa en mama geworden van een zoon genaamd Mats....”

  - Trotse ouders van Mats

 • Naud

  “Daar stond ze dan! De dag dat Janet bij ons kwam kramen! Wat is...”

  - Trotse ouders van Naud

 • Esmee

  “De week is om gevlogen. Een hele fijne kraamweek gehad, heel veel geleerd! ...”

  - Trotse ouders van Esmee

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen