Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamzorg Loppersum: voor jou en je partner

Kraamzorg Loppersum: Kraamzorg het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar de specialist op het gebied van kraamzorg, ook in Loppersum en omstreken. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,5. Kortom: bij ons ben je in vertrouwde en goede handen.

Onze kraamzorg begint al tijdens de geboorte. We assisteren bij de bevalling en gaan direct na de bevalling mee naar huis om jullie de eerste dagen met de dagelijkse bezigheden rond jullie pasgeboren kindje te helpen. Onze kraamverzorgende leert jou en je eventuele partner hoe jullie je kindjes(s) zelfstandig kunt verzorgen. Daarbij houdt ze de gezondheid van jou als kraamvrouw en  je kindje goed in de gaten door dagelijkse medische controles.. Daarnaast geven onze kraamverzorgenden voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Kraamzorg Loppersum: cursussen en voorlichting

Naast kraamzorg kunnen wij ook vóór de geboorte van jullie kindje al veel voor jou en je gezin betekenen. Denk bijvoorbeeld aan cursussen en voorlichtingen in (de buurt van) Loppersum om je op je zwangerschap en de kost van je baby voor te bereiden. Bekijk onze OWee! zwangerschapscursus voor jou en je partner bijvoorbeeld eens. De allerleukste zwangerschapscursus in het noorden!

Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen: vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. De datum van de laatste les wordt in overleg met de groep bepaald. Tijdens cursus doe je oefeningen die te maken hebben met houdingen en ontspanning. Ook oefen je hoe om te gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap en leer je het zogenaamde ‘puffen’. Tot slot staat tevens informatie op het gebied van borst- en kunstvoeding centraal tijdens de cursus.

Naast cursussen en voorlichtingen staan onze kraamverzorgenden regelmatig op babygerelateerde beurzen en organiseren wij inloopspreekuren.

Schrijf je direct in bij Kraamzorg het Groene Kruis!

Meer weten? Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Natuurlijk kun je je ook meteen inschrijven voor onze kraamzorg.

 

Kraamzorg Loppersum

 

Wat onze klanten zeggen

 • Ivy

  “21 november is onze 2e dochter en 4e kindje Ivy geboren. Op dinsdag 22...”

  - Trotse ouders van Ivy

 • Tess

  “Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad. Marylin kwam in het ziekenhuis om...”

  - Trotse ouders van Tess

 • Juliette

  “Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met onze kraamverzorgster en tevens naamgenoot Angelique....”

  - Trotse ouders van Juliette

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen