<Home

Kraamzorg Menzis

Kraamzorg Menzis bij Kraamzorg Het Groene Kruis

Bij Menzis verzekerd? Dan moet je voor kraamzorg bij Kraamzorg Het Groene Kruis zijn. Wij hebben een contract met Menzis waardoor je kraamzorg vergoed krijgt uit je basisverzekering. In de drie noordelijke provincies zijn wij een begrip in op het gebied van kraamzorg en bieden meer dan alleen kraamzorg, bijvoorbeeld cursussen, voorlichtingen, inloopspreekuren en advies op het gebied van (borst) voeding. Check bijvoorbeeld eens onze O Wee! zwangerschapscursus, de leukste cursus voor jou en je partner.

Kraamzorg Menzis: vergoeding en eigen bijdrage

Wanneer je je aanmeldt voor onze kraamzorg, zorgen wij ervoor dat de aanmelding geregeld wordt met je Menzis. Daar hoef je zelf niet meer achteraan. In Nederland krijg je kraamzorg vergoed door de basisverzekering. Wanneer je borstvoeding geeft, dan krijg je standaard 49 uren vergoed, verdeeld over acht dagen. Geef je kunstvoeding, dan zijn dit 45 uren. Wel geldt er een eigen bijdrage per uur.

Kraamzorg Het Groene Kruis, de specialisten op het gebied van kraamzorg

Een geboorte en kraamperiode is een unieke en  gebeurtenis. Kraamzorg Het Groene Kruis, doet er alles aan om jouw kraamtijd zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen. We hebben meer dan 100 jaar ervaring in de kraamzorgbranche en beschikken over het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding. Onze lactatiekundigen kunnen moeders complete ondersteuning en begeleiding bieden als het gaat om borstvoeding.

Jouw/jullie wensen

Jouw/jullie kraamverzorgende houdt de gezondheid van moeder en baby doorlopend in de gaten en geeft voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding. Uiteraard draait het in de kraamperiode ook om jou/jullie wensen tijdens de kraamweek!

Kraamzorg Menzis

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact op met onze klantenservice als je meer wilt weten over onze kraamzorg. Natuurlijk kun je je ook meteen snel en eenvoudig inschrijven via onze website.

 

 

Wat onze klanten zeggen

 • Jens

  “Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek met onze kraamverzorgster Askin! Ze heeft...”

  - Trotse ouders van Jens

 • Suze

  “Op 6 maart is onze dochter en zusje Suze geboren. Graag willen wij kraamverzorgster...”

  - Trotse ouders van Suze

 • Febe Elin

  “We hebben een heel goede kraamweek gehad. Mede door Angelique, onze lieve nuchtere kraamverzorgster....”

  - Trotse ouders van Febe Elin

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen