<Home

Kraamzorg Ohra

Kraamzorg Ohra bij Kraamzorg Het Groene Kruis

Voor kraamzorg Ohra ben je bij Kraamzorg Het Groene Kruis aan het juiste adres. Wij hebben een contract met Ohra waardoor je de kraamzorguren vergoed krijgt uit je basisverzekering. In Nederland krijg je standaard 49 uren kraamzorg vergoed als je borstvoeding geeft. Deze  uren zijn verdeeld over acht dagen. Je krijg 45 uren vergoed als je flesvoeding geeft. Wel betaal je een eigen bijdrage per uur. Wanneer je je bij ons aanmeldt, zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt met Ohra zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen.

Kraamzorg Ohra: meer dan kraamzorg alleen

We bieden meer dan alleen kraamzorg. Denk bijvoorbeeld aan cursussen, voorlichtingen en overige activiteiten. In de agenda elders op deze website vind je een overzicht van al onze cursussen en voorlichtingen.

Ohra kraampakket

Zodra je je hebt aangemeld voor kraamzorg, dan kun je op de website van Ohra een kraampakket aanvragen, helemaal gratis. Kraampakket Ohra vraag je aan via deze link: Aanvraagformulier kraampakket | OHRA

Kraamzorgprofessionals bij jou in de buurt

Met meer dan 100 jaar ervaring in de kraamzorgbranche, zijn onze kraamverzorgenden de nummer 1 professionals die jij zoekt. Wij verlenen zorg rondom verloskundigenpraktijken zodat er altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt is.

Ohra lactatiekundige

Vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum, bieden wij ook lactatiekundige begeleiding. Benieuwd of Ohra lactatiekundige zorg vergoed, ga dan naar de betreffende pagina van Ohra om dit te checken-> Lactatiekundige zorg – vergoeding zorgverzekering | OHRA

Kraamzorg Ohra

Wat doet mijn kraamverzorgende?

Je kraamverzorgende houdt allereerst de gezondheid van jou en je kindje doorlopend in de gaten, geeft voorlichting en advies over babyverzorging en -(borst) voeding en doet in overleg met jou/jullie een aantal huishoudelijke taken. Meer weten over wat je kraamverzorgende allemaal doet? Lees hier alles over op de pagina “Wat doet een kraamverzorgster”.

Meer informatie of inschrijven?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Natuurlijk kun je je ook snel een eenvoudig meteen inschrijven via onze website.

 

 

Wat onze klanten zeggen

 • Marlon

  “Op 1 april 2024 is onze lieve Marlon James geboren. Dit is ons eerste...”

  - Trotse ouders van Marlon

 • Finley

  “Vanaf de bevalling/geboorte in het ziekenhuis heeft Alida ons super goed ondersteund! Wij vonden...”

  - Trotse ouders van Finley

 • Lukah

  “Voor de tweede keer mogen genieten van een geweldige kraamweek. Bij beide zoontjes hebben...”

  - Trotse ouders van Lukah