<Home

Kraamzorg in Uithuizen passend bij jouw wensen

Woon jij in of rondom Uithuizen en ben je op zoek naar kraamzorg? Onze kraamverzorgenden ondersteunen en begeleiden je graag. Of het nou je eerste zwangerschap is of dat je al vaker bevallen bent. Het is elke keer weer een unieke gebeurtenis. Juist daarom is het ontzettend fijn als je kunt steunen op de deskundigheid en hulp van een kraamverzorgster. Zo kan jouw zwangerschap, bevalling en de periode na de bevalling zo aangenaam mogelijk verlopen.

Kies voor Kraamzorg Het Groene Kruis in Uithuizen

Wij zijn ontzettend trots dat wij jaarlijks duizenden gezinnen kraamzorg mogen verlenen. Dat wij dit met veel liefde doen blijkt uit onze gemiddelde beoordeling van een 9,5 op Zorgkaart Nederland. Wij doen graag net dat beetje meer met als doel om jullie een onbezorgde kraamtijd te kunnen geven. Kies je voor onze kraamzorg in Uithuizen, dan mag je het volgende van ons verwachten:

 • Je kunt altijd op ons rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.
 • Wij bieden je verschillende voorlichtingen en cursussen over bevallen, borstvoeding en het ouderschap.
 • Lactatiekundige begeleiding vanuit ons Borstvoeding Expertisecentrum.
 • Wij zijn in het bezit van het HKZ kwaliteitscertificaat en WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding. Zo weet je zeker dat je de hoge kwaliteit zorg krijgt die je verdiend.
 • Wij ontzorgen je door afspraken te maken met samenwerkingspartners zoals huisartsen, verloskundigen, ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en consultatiebureaus.
 • Samen zorgen wij voor de beste start van moeder en kind en integratie van de baby in het gezin.

Schrijf je vandaag nog in

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk. Wil jij je inschrijven voor kraamzorg in Uithuizen? Regel het al binnen twee minuten eenvoudig vanaf je scherm via ons inschrijfformulier. Zodra je het formulier hebt ingevuld, ontvang je binnen een week een schriftelijke bevestiging.

Vervolgens hoef je op dit gebied niks meer te doen en regelen wij alles met je zorgverzekeraar.

Alle informatie voor jouw zwangerschap

Heb je vragen over de kraamtijd, bevalling of ben je op zoek naar een bepaalde zwangerschapscursus? Wij zorgen ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt. Bekijk hier welke activiteiten er binnenkort bij jou in de buurt zijn.

Op onze website bij het onderdeel kraamzorg vind je ook veel informatie over vragen zoals:

Kraamzorg Uithuizen

Nog niet overtuigd? Laat je adviseren door anderen!

Ben je nog niet helemaal overtuigd waarom je voor Kraamzorg Het Groene Kruis zou kiezen? Geen probleem! Wij snappen dat je de beste zorg voor jouw kleine wilt. Bekijk rustig eens onze pagina met ervaringen van anderen of neem contact met ons op zodat we jouw vragen kunnen beantwoorden.

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan