<Home

Kraamzorg Westerwolde bij Kraamzorg Het Groene kruis

Kraamzorg Westerwolde, natuurlijk bij Kraamzorg Het Groene Kruis

Kraamzorg Het Groene Kruis is jouw kraamzorgspecialist voor kraamzorg Westerwolde. Wij bieden kraamzorg in de hele gemeente dus ook in Bellingwolde, Blijham, Onstwedde,  Sellingen. Ter Apel, Vlagtwedde, Vriescheloo, Wedde, Bourtange en Oudeschans.  Maar wij bieden meer dan kraamzorg alleen, denk aan zwangerschapscursussen, voorlichting rond borstvoeding en alles wat verder met je zwangerschap, bevalling en kraamtijd te maken heeft.

Onze klanten geven ons een dikke 9!

Wij zijn een begrip in de gemeente Westerwolde op het gebied van kraamzorg. Onze klanten geven ons een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek. Daar zijn we uiteraard erg blij mee.

Wij zorgen ervoor dat je een onbezorgde en fijne kraamtijd hebt!

Inschrijven?

Heb je je al ingeschreven voor onze kraamzorg? Of wil je eerst graag meer weten over ons? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij begroeten je graag als klant!

Tijdens de kraamtijd

Tijdens de kraamtijd houden wij de gezondheid van jou en je kindje goed in de gaten. Daarnaast geven onze kraamverzorgenden ook voorlichting, adviezen en tips over babyverzorging en-babyvoeding.

Kraamzorg Westerwolde

Zwangerschapscursus

Op zoek naar een zwangerschapscursus in omgeving Westerwolde?
Wij bieden je de O Wee! cursus: de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner! De cursus bestaat uit zes lesse: vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus leren we je alles over houdingen en ontspanning tijdens je zwangerschap en bevalling. Er is ook ruime gelegenheid om met andere cursisten te praten over de zwangerschap en bevalling.

Naast de zwangerschapscursus bieden wij nog veel meer andere activiteiten in de omgeving van Westerwolde. Neem hiervoor een kijkje op onze activiteitenkalender.

Wat onze klanten zeggen

 • Linde

  “Op de geboortedag van Linde kregen we te horen dat Alida onze kraamverzorgster zou...”

  - Trotse ouders van Linde

 • Noa

  “Afgelopen week Anita als kraamzorg bij ons thuis gehad. Ik kan haar aan iedereen...”

  - Trotse ouders van Noa

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn