Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Lactatiekundige

Keuzemenu consulten

Het Borstvoeding Expertisecentrum is er voor iedereen, niet alleen voor klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis.

Borstvoeding geven is voor iedereen anders. Loop je tegen problemen aan, of twijfel je over de borstvoeding, dan kan het een uitkomst zijn als er een lactatiekundige met je meedenkt of meekijkt. Dit kan in de vorm van een consult. De lactatiekundige van het Borstvoeding Expertisecentrum geeft telefonisch begeleiding, komt bij je thuis of ontvangt je in de consultruimte in het kantoor van Kraamzorg Het Groene Kruis. Tijdens een consult bespreek je de situatie en kan de lactatiekundige jou en je kindje observeren tijdens een voeding.

Na een consult is er begeleiding mogelijk in de vorm die jij wenst. Je kunt hiervoor een keuze maken uit ons keuzemenu consulten:

 • Is een telefonisch consult voldoende? Dan kun je kiezen voor een telefonisch consult of een beeldondersteund telefonisch consult, waarbij langdurige begeleiding tot en met twaalf weken na de bevalling mogelijk is.
 • Is een kortdurende begeleiding voldoende? Dan kun je kiezen voor een consult aan huis of in onze consultruimte, met telefonische opvolging in de vorm van twee keer telefonisch contact.
 • Heb je behoefte aan langdurige begeleiding omdat je bijvoorbeeld onzeker bent over het geven van borstvoeding?¬† Dan kun je kiezen voor een consult aan huis of in onze consultruimte, met aansluitend langdurige begeleiding in de vorm van telefonische opvolging en korte vragen per mail tot en met twaalf weken na de bevalling.
 • Wil je een kolf aanschaffen dan kun je daarbij kiezen voor een kolfconsult van een half uur in de consultruimte van het Borstvoeding Expertisecentrum, waar je bij aankoop van een kolf naast advies tevens schriftelijke informatie ontvangt over kolven, opbouwen voorraad gekolfde melk, bewaren, invriezen etc.

Een consult kan je helpen om voor een langere periode met plezier te blijven voeden!

Onze tarieven vind je hier.Borstvoedingsconsulten

De lactatiekundigen die werkzaam zijn in het Borstvoeding Expertisecentrum zijn allemaal gecertificeerd door de International Board of Lactation Consultant Examinors. Zij mogen daarom de titel IBCLC dragen.

Daarnaast zijn ze allemaal lid van de NVL (Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen).

Wat onze klanten zeggen

 • Tess

  “Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad. Marylin kwam in het ziekenhuis om...”

  - Trotse ouders van Tess

 • Juliette

  “Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met onze kraamverzorgster en tevens naamgenoot Angelique....”

  - Trotse ouders van Juliette

 • David

  “We zijn in de kraamweek fantastisch geholpen door Miranda. Ze was heel lief voor...”

  - Trotse ouders van David

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen