<Borstvoeding Expertisecentrum

Keuzemenu consulten

Borstvoeding geven loopt voor iedereen anders. Loop je tegen problemen aan waardoor je gaat twijfelen over de borstvoeding? Dan kan het een uitkomst zijn als er een lactatiekundige met je meekijkt. Dat kan met een los consult. Het Borstvoeding Expertisecentrum is er voor iedereen, niet alleen voor klanten van Kraamzorg Het Groene Kruis.

De lactatiekundige van het Borstvoeding Expertisecentrum komt bij je thuis of ontvangt je in de consultruimte in het kantoor van Kraamzorg Het Groene Kruis. Tijdens dit consult bespreek je de situatie en kan de lactatiekundige jou en je kindje observeren tijdens een voeding.

Na het bezoek is er begeleiding mogelijk in de vorm die jij wenst. Je kunt hiervoor een keuze maken uit ons keuzemenu consulten:

 • Is een kortdurende begeleiding voldoende? Dan kun je kiezen voor een consult aan huis of in onze consultruimte, met telefonische opvolging in de vorm van twee keer telefonisch contact.
 • Heb je behoefte aan langdurige begeleiding omdat je bijvoorbeeld onzeker bent over het geven van borstvoeding?  Dan kun je kiezen voor een consult aan huis of in onze consultruimte, met aansluitend langdurige begeleiding in de vorm van telefonische opvolging en korte vragen per mail tot en met twaalf weken na de bevalling.
 • Wil je een kolf aanschaffen dan kun je daarbij kiezen voor een kolfconsult van een half uur in de consultruimte van het Borstvoeding Expertisecentrum, waar je bij aankoop van een kolf naast advies tevens schriftelijke informatie ontvangt over kolven, opbouwen voorraad gekolfde melk, bewaren, invriezen enz.

Een consult kan je helpen om voor een langere periode met plezier te blijven voeden!

Borstvoeding met partner keuze consulten

Onze tarieven vind je hier.

De lactatiekundigen die werkzaam zijn in het Borstvoeding Expertisecentrum zijn allemaal gecertificeerd door de International Board of Lactation Consultant Examinors. Zij mogen daarom de titel IBCLC dragen.

Daarnaast zijn ze allemaal lid van de NVL (Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen).

Wat onze klanten zeggen

 • Mats

  “Op vrijdag 06-09-2019 zijn wij papa en mama geworden van een zoon genaamd Mats....”

  - Trotse ouders van Mats

 • Naud

  “Daar stond ze dan! De dag dat Janet bij ons kwam kramen! Wat is...”

  - Trotse ouders van Naud

 • Esmee

  “De week is om gevlogen. Een hele fijne kraamweek gehad, heel veel geleerd! ...”

  - Trotse ouders van Esmee

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen