<Home

Kraamzorg in Noordwijk: 24/7 kraamzorg

Kraamzorg in Noordwijk

Kraamzorg het Groene Kruis is al meer dan 100 jaar de specialist op het gebied van kraamzorg in Noordwijk (Groningen) en omstreken zoals Marum, Kornhorn, Nuis, Niebert, Boerakker en Tolbert. Klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,5. Bij ons ben je in vertrouwde en goede handen. Onze professionals bieden niet alleen de kraamzorg in Noordwijk maar houden ook de gezondheid van kraamvrouw en kind goed in de gaten. Daarnaast geven onze kraamverzorgenden voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding en zorgen ze ervoor dat je optimaal kunt genieten van je kraamperiode.

Onze kraamzorg in Noordwijk begint al tijdens de geboorte. We assisteren bij de bevalling en na de bevalling helpt de kraamverzorgster jullie de eerste dagen met dagelijkse bezigheden en leert ze jou en je eventuele partner hoe jullie de baby – of baby’s natuurlijk – zelfstandig kunt verzorgen.

Schrijf je direct in voor kraamzorg Noordwijk

Meer weten over onze kraamzorg? Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Natuurlijk kun je je ook meteen inschrijven voor onze kraamzorg Noordwijk.

Cursussen en voorlichting kraamzorg Noordwijk

Naast kraamzorg in Noordwijk kunnen wij ook vóór de geboorte van jullie kindje al veel voor jou en je gezin betekenen. Zo bieden we cursussen en voorlichtingen aan in de buurt van Noordwijk om je op je zwangerschap en de kost van je baby voor te bereiden. De OWee! zwangerschapscursus voor jou en je partner bijvoorbeeld.

Deze zwangerschapscursus bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap en een les een aantal weken na de bevalling. Tijdens de zwangerschapscursus doe je oefeningen rond houdingen en ontspanning en oefen je hoe om te gaan met ongemakken tijdens de zwangerschap. Natuurlijk staat ook het leren “puffen” en informatie op het gebied van borst– en kunstvoeding centraal tijdens de cursus.

Samenwerking met verloskundigen nabij Noordwijk

Onze kraamverzorgenden werken in teams rond verschillende verloskundigenpraktijken.

Samenwerking met ziekenhuizen in de omgeving

Kraamzorg Het Groene Kruis werkt samen met ziekenhuizen in de omgeving van Noordwijk. Beval je poliklinisch in het Martini Ziekenhuis in Groningen, Nij Smellinghe in Drachten of het UMCG in Groningen, dan assisteert onze kraamverzorgende bij de bevalling. Kan je kraamverzorgende om een bepaalde reden niet bij de bevalling zijn, dan komt ze, tegen de tijd dat je weer naar huis mag, naar het ziekenhuis voor een zogenaamde ‘warme overdracht’. Ze laat zich door de verloskundige en/of verpleegkundige/gynaecoloog informeren over het verloop van de bevalling, de gezondheid van jou en je kindje, het verloop van de voeding etc. Vervolgens gaat ze met je/jullie mee naar huis. Op deze manier sluit de zorg in het ziekenhuis goed aan op de kraamzorg thuis!

Kraamzorg in Noordwijk

Wat onze klanten zeggen

 • Marlon

  “Op 1 april 2024 is onze lieve Marlon James geboren. Dit is ons eerste...”

  - Trotse ouders van Marlon

 • Finley

  “Vanaf de bevalling/geboorte in het ziekenhuis heeft Alida ons super goed ondersteund! Wij vonden...”

  - Trotse ouders van Finley

 • Lukah

  “Voor de tweede keer mogen genieten van een geweldige kraamweek. Bij beide zoontjes hebben...”

  - Trotse ouders van Lukah