<Activiteiten

O Wee! Zwangerschapscursus – 13 maart 2023

Cursusdata: 13, 20, 27 maart en 3, 17 april 2023

De allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner. Ontwikkeld in samenwerking met onder andere verloskundigen, lactatiekundigen, fysiotherapeuten, kraamverpleegkundigen en kraamverzorgenden.

De cursus wordt gegeven door een zwangerschapsdocente van Kraamzorg Het Groene Kruis. Samen met haar behandel je onder andere de volgende onderwerpen:

  • zitten, liggen, staan, lopen, bewegen en ontspannen terwijl je zwanger bent;
  • bekkenbodem- en rugspieren;
  • zwangerschapskwaaltjes;
  • bevalling en kraamtijd;
  • kraamzorg.

De groep bestaat uit maximaal acht zwangeren + partner. Je kunt starten vanaf de 27e week van de zwangerschap, de cursus telt zes bijeenkomsten. Partners zijn van harte welkom tijdens les 3,  4 en 5.

Na de bevalling kom je met je groep nog één keer bij elkaar om ervaringen uit te wisselen, te evalueren en is er aandacht voor oefeningen na de bevalling. Deze datum bespreek je  met je zwangerschapsdocent.

De cursus wordt aangeboden voor € 150,- (inclusief materialen en consumptie). Ben je klant van Kraamzorg Het Groene Kruis, dan betaal je € 125,-. Je kunt je opgeven via onze klantenservice. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 050 – 36 66 422 en via het formulier op deze pagina.

Locatie

Verloskundig Centrum de Wieg

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd

13-03-2023
19:30 - 21:00

Categorieën