Dag en nacht bereikbaar op 050 - 366 64 22
Mijn kraamzorg
<Home

Kraamzorg Emmen: 24/7 deskundige kraamzorg

Kraamzorgprofessionals in omgeving Emmen

Met meer dan 100 jaar ervaring in de branche, zijn de kraamverzorgenden van Kraamzorg het Groene Kruis Emmen de nummer 1 professionals die jij zoekt. Een kraamperiode is een unieke gebeurtenis die je zonder zorgen wilt laten verlopen. Daarom kraamzorg Emmen door Kraamzorg Het Groene Kruis. Wij bieden kraamzorg in de regio Emmen waaronder in Emmen, Klazienaveen, Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Erm, Valthe, Klijndijk, Nieuw-Amsterdam, Erica, Zwartemeer, Barger-Oosterveen, Sleen, Nieuw-Weerdinge en Roswinkel.

De kraamverzorgenden van Kraamzorg Het Groene Kruis doen meer..

Jouw kraamverzorgende in Emmen houdt de gezondheid van moeder en kind doorlopend in de gaten en geeft voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en –voeding. Bij Kraamzorg Het Groene Kruis Emmen draait het om de persoonlijke wensen van de klant.

Onze speerpunten van kraamzorg Emmen zijn dan ook al meer dan 100 jaar:

 • Kwaliteit
 • Persoonlijk
 • Deskundigheid
 • Klantgericht
 • Flexibiliteit

 

Onze zorg krijgt gemiddeld rapportcijfer 9.5!

De kwaliteit van onze kraamzorg Emmen wordt beoordeeld met een gemiddelde waardering van een dikke 9 in ons klanttevredenheidsonderzoek. Dat zegt toch genoeg?

Kraamzorg Emmen: WHO/Unicef Certificaat Zorg voor Borstvoeding

Kraamzorg Het Groene Kruis is in het bezit van het WHO/Unicef certificaat Zorg voor Borstvoeding. De kraamzorgspecialisten in Emmen ondersteunen met hun jarenlange ervaring de begeleiding van moeders die kiezen voor borstvoeding. Daarnaast heeft Kraamzorg Het Groene Kruis lactatiekundigen in dienst vanuit het Borstvoeding Expertisecentrum om moeders een volledige begeleiding te bieden.

Voorlichtingen en activiteiten rond je kraamtijd

We bieden meer dan alleen de zorg bij je thuis. Je kunt ook al tijdens je zwangerschap je voordeel doen met onze cursussen, voorlichtingen en overige activiteiten. In de agenda elders op deze website zie je een overzicht van al onze cursussen en voorlichtingen.

Kraamzorg Emmen

Nauwe samenwerking met verloskundigen

Voor een perfect geregelde geboortezorg, werken wij nauw samen in een team rond verloskundigenpraktijken in Emmen en omgeving. Wij werken samen met: Verloskundigenpraktijk EVE Emmen, Volle Maan verloskundige zorg, Lief Leven verloskundigenpraktijk, Verloskundigenpraktijk Katja & Jacquelien, Flow verloskundigenpraktijk en verloskundigenpraktijk New Life.

Samenwerking met het ziekenhuis Scheper in Emmen

Kraamzorg Het Groene Kruis werkt  samen met het Scheper ziekenhuis in Emmen. Wanneer je in het ziekenhuis bevalt, ondersteunt jouw kraamverzorgende van Kraamzorg Het Groene Kruis vaak bij de bevalling. Het voordeel is dat ze na de bevalling direct op de hoogte is van hoe het met de gezondheid van jou en je kindje is en hoe de voeding verloopt. Als het tijd is om naar huis te gaan helpt ze jullie met de voorbereidingen voor vertrek en gaat vervolgens direct met jullie mee om thuis de kraamzorg te beginnen. Op deze manier wordt de overgang van het ziekenhuis naar huis wat minder abrupt en loopt de zorg van het ziekenhuis naar de zorg thuis soepel in elkaar over.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking. Natuurlijk kun je je ook meteen inschrijven.

Alle aandacht voor jou en je gezin
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Ivy

  “21 november is onze 2e dochter en 4e kindje Ivy geboren. Op dinsdag 22...”

  - Trotse ouders van Ivy

 • Tess

  “Wat hebben wij een ontzettend fijne kraamweek gehad. Marylin kwam in het ziekenhuis om...”

  - Trotse ouders van Tess

 • Juliette

  “Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met onze kraamverzorgster en tevens naamgenoot Angelique....”

  - Trotse ouders van Juliette

Ontdek onze cursussen

pijl icoon
Bekijk alle cursussen