<Home

Kraamzorg Hoogeveen

Kraamzorg Hoogeveen, natuurlijk bij Kraamzorg Het Groene Kruis

Kraamzorg Het Groene Kruis is de kraamzorgspecialist voor kraamzorg Hoogeveen. Met 100 jaar aan ervaring zijn wij het begrip in de regio Hoogeveen op het gebied van kraamzorg, zwangerschapscursussen, borstvoedingsvoorlichting en alles wat verder met jouw zwangerschap en baby heeft te maken.

Onze gemiddelde waardering van kraamzorg Hoogeveen is goed voor een dikke 9!

Wij zijn niet voor niets de specialist in Hoogeveen en omstreken op het gebied van kraamzorg. Ons gemiddelde klantwaardering in ons klanttevredenheidsonderzoek zegt genoeg over de kwaliteit, service en zorg van Kraamzorg Het Groene Kruis.

Samen met ons een fijne kraamtijd beleven?

Meld je aan voor onze kraamzorg. Natuurlijk mag je ook altijd eerst even contact met ons opnemen.

De dienstverlening van de kraamzorgspecialist in Hoogeveen zorgt er voor dat je een onbezorgde en fijne kraamtijd zult ervaren.

Als grote en flexibele kraamzorgorganisatie, biedt Kraamzorg het Groene Kruis natuurlijk de nodige zorggarantie waar je op kunt bouwen. Hiermee garanderen wij dat je onder alle omstandigheden op kraamzorg Hoogeveen kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek.

Kraamzorg Het Groene Kruis  meer dan alleen kraamzorg

Bij Kraamzorg Het Groene Kruis nemen wij ook de verantwoording omtrent de gezondheidssituatie van moeder en kind op ons en houden de gezondheid nauwlettend in de gaten. Meer dan Kraamzorg: Onze kraamzorg professionals geven naast kraamzorg ook voorlichting, tips en adviezen over babyverzorging en -voeding.

Kraamzorg Hoogeveen: zwangerschapscursus

O-Wee! de allerleukste zwangerschapscursus voor jou en je partner! De zwangerschapscursus van Kraamzorg Het Groene Kruis bestaat uit zes lessen waarvan vijf lessen tijdens de zwangerschap plaatsvinden. De laatste les is een aantal weken na de bevalling .

Tijdens de zwangerschapscursus leer je alles over houdingen en ontspanning ter bevordering van jouw zwangerschapsperiode en bevalling. We zorgen er voor dat jij en je partner goed begeleid worden tijdens en na de zwangerschap. Zo leren wij je bijvoorbeeld het welbekende “puffen” , informeren wij je over borst- en kunstvoeding en staan we stil bij de bekkenbodemspieroefeningen. Ook kun je met andere cursisten ervaringen uitwisselen over de zwangerschap en bevalling.

Kraamzorg Hoogeveen

Naast zwangerschapscursussen biedt Kraamzorg het Groene Kruis diverse andere cursussen en voorlichtingen aan in regio Hoogeveen. Neem eens een kijkje in onze agenda elders op deze website voor een overzicht van al onze activiteiten.

Fijne en onbezorgde kraamtijd?
Meld je aan voor onze kraamzorg

Wat onze klanten zeggen

 • Selyn

  “Selyn is geboren op 7 mei na een pittige zwangerschap waar zorgen rondom haar...”

  - Trotse ouders van Selyn

 • Anco

  “2 kraamweken in 1 week.

  Onze zoon Anco is geboren op 15...”

  - Trotse ouders van Anco

 • Nathan

  “Een hele fijne kraamweek gehad dankzij Jeannet! Ondanks dat het onze derde is, nog...”

  - Trotse ouders van Nathan